Presseinformation & nyheder

Cisco lancerer trådløs løsning, der kan dække hele byer

Cisco Systems® er udnævnt af analysefirmaet Synergy Research Group til verdens førende leverandør af telefoniløsninger til store enterprise virksomheder, både når det gælder IP- og traditionelle kredsløbsbaserede systemer. Bedømmelsen er baseret på indtægter fra 3. kvartal, kalenderåret 2005.

Cisco Systems har i mange år været førende på markedet for IP-telefoni, men det er første gang, at Cisco Systems har solgt flere IP-baserede telefoniløsninger end nogen anden leverandører har solgt IP, hybrid- og TDM-baserede løsninger sammenlagt.

"At Cisco trådte ind på markedet for IP-telefoni så sent som 1999 og på blot seks år har opnået en førsteplads som leverandør af telefoniløsninger blandt de mange veletablerede konkurrenter, er i sandhed en stor bedrift for virksomheden. Ciscos kraftige vækst afspejler den stigende udbredelse af IP-baserede telefoniløsninger og er samtidig bevis på løsningernes fordele i form af lavere omkostninger og øget produktivitet" fortæller Jeremy Duke, præsident og CEO hos Synergy Research Group.

# # #

Om Cisco Systems Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del