Presseinformation & nyheder

Cisco styrker sikkerheden med anden fase af Network Admission Control

Cisco Systems® lancerer anden fase af Network Admission Control (NAC) og styrker dermed netværkets evne til at tilpasse sig i forhold til trusler. NAC hjælper virksomheder med at beskytte sig mod trusler så som spyware, vira og orme, der forsøger at få adgang til netværket gennem det stigende antal forskellige enheder hos slutbrugere som for eksempel bærbare eller PDA´er.

"Firmaer verden over søger hele tiden at sikre, at de beskytter og har kontrol over alle de enheder, der får adgang til virksomhedens netværk i overensstemmelse med de sikkerhedspolitikker, der konstant bliver strammet ," siger Chris Thatcher, nordamerikansk chefsikkerhedskonsulent hos Dimension Data, en global IT service- og sikkerhedsleverandør. "Forbedringerne af NAC betyder, at virksomheder nu er i stand til at drage større fordel af deres netværks infrastruktur, sikkerhed og investeringer i administrativt software," tilføjer han.

Forbedringerne bygger på sikkerhedsstrategien bag Cisco Self-Defending Network, der hjælper virksomheder med lettere at kunne identificere, forebygge og tilpasse sig et konstant skiftende trusselsbillede.

# # #

Om Cisco Systems Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del