Presseinformation & nyheder

Cisco leverer IP-infrastruktur til verdens største multinationale militærøvelse

Cisco leverer IP-infrastruktur til verdens største multinationale militærøvelse

I disse dage deltager 41 nationer, inklusive NATO og Partnership for Peace, i en af verdens største militærøvelser, Combined Endeavor 2006. Cisco Systems leverer netværksinfrastrukturen til øvelsen, der er lagt an på at teste og dokumentere interaktionen mellem de vitale kommunikationssystemer, der anvendes af multinationale indsatsstyrker på henholdsvis humanitære, fredsbevarende og nødhjælpsorienterede missioner.

Cisco Systems vil i løbet af øvelsen påbegynde mere end 1000 tests, der skal kortlægge systemernes evne til at udveksle data med et højt sikkerhedsniveau over et IP-backbone, idet der både anvendes samtale over IP (VoIP), mobile radioer, højfrekvent kommunikation og satellitkommunikation. Cisco-teknikere vil desuden etablere såvel tidstro videokonferencer og webcasts samt de styrende lokale netværk (LAN), der skal registrere, transportere og analysere testresultaterne.

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del