Presseinformation & nyheder

Swisscom vælger Cisco teknologi til nyt IP-netværk

Cisco Systems® har indgået en omfattende aftale med Swisscom, der ønsker at transformere hele sit kernenetværk, så det kan supportere Ethernet-tjenester til forretningskunder og next generation triple play (data, video og telefoni) til private kunder.

Det nye netværk er designet til at skabe større kapacitet og stabilitet og vil dermed gøre Swisscom i stand til at tilbyde en række IP-baserede multimedietjenester inden for eksempelvis avanceret lyd- og video-telefoni, hjemmeunderholdning og behandling af data med høj prioritet.

Swisscom, der er kendt for at være førende i brugen af ny teknologi, forventer, at det nye kernenetværk vil give selskabet kapacitet til at håndtere otte gange så meget trafik som på nuværende tidspunkt. De ønsker også at skabe en platform, der både kan håndtere faste og mobile tjenester i fremtiden og dermed bidrage til at nå selskabets vækstmål over de næste fem år.

Læs mere om aftalen mellem Swisscom og Cisco Systems i den internationale pressemeddelelse.

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del