Presseinformation & nyheder

Cisco får topplacering i kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser

 

Cisco får topplacering i kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser

Der var fornem hæder til Cisco Danmark, da Great Place to Work Institute i dag kårede Danmarks bedste arbejdspladser. Cisco opnåede en samlet sjetteplads og en placering som næstbedste it-arbejdsplads. Cisco blev desuden nomineret til årets work life balance-pris.

Fredag 16. november blev Cisco af Great Place to Work Insitute kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Anerkendelsen modtages her af adm. direktør Mogens Bransholm, marketingchef Mette Aagaard Andersen og direktionssekretær Karen Ritnagel.

Ifølge dommerkomiteen har Cisco skabt en arbejdsplads, hvor høje ambitioner modsvares af blandt andet udstrakt fleksibilitet, balance mellem familie- og arbejdsliv, børneaktivitetsdage, systematisk videreuddannelse og støtte i tilfælde af personlige kriser.

”Vi går altid efter at ansætte de bedste. Dem får man – og beholder man – kun, hvis man ved siden af gode karrieremuligheder også kan tilbyde dem at være familiemennesker. Vi er meget stolte af placeringerne, som jo er et udtryk for, at medarbejderne er glade for deres arbejde, og at de har tid til andet end at arbejde,” siger Cisco Danmarks adm. direktør Mogens Bransholm.

Med 27 pct. kvindelige ansatte er Cisco en af de danske it-arbejdspladser med flest kvinder blandt medarbejderne. I Great Place to Work-undersøgelsen bedømmer kvinderne Cisco helt i top på områder som balance mellem familie- og arbejdsliv, ansvar og anerkendelse samt ligestilling mellem kønnene.

”Hvis man ikke er en attraktiv arbejdsplads for kvinder, giver man afkald på halvdelen af talentmassen. Derfor er det et krav til min organisation og til vores headhuntere, at der altid er mindst én kvindelig kandidat til alle nye stillinger. Vi ansætter ikke en kvinde, fordi hun er kvinde, men vi vil være sikre på, at vi også kommer i kontakt med de mange dygtige kvinder, der ikke som det første tænker på it-branchen som næste trin i karrieren,” siger Mogens Bransholm.

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11
 

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del