Presseinformation & nyheder

TDC leverer bredbåndstelefoni af højeste kvalitet til privatkunder med Cisco IP

TDC leverer bredbåndstelefoni af højeste kvalitet til privatkunder med Cisco IP Next Generation Network

Med Ciscos Voice Over Broadband-løsning tilbyder TDC sine kabel- og DSL-kunder bredbåndstelefoni af højeste kvalitet

Ved hjælp af sit Cisco IP Next Generation Network (IP NGN) kan Danmarks største tele- og bredbåndsselskab, TDC, levere bredbåndstelefoni af højeste kvalitet til privatkunder med kabeltilslutning eller DSL-abonnement.

TDC lancerede sin bredbåndsbaserede telefoniløsning over hele landet i februar 2006 med et tilbud til privatkunder om indlandssamtaler til fast, lav pris (flatrate). Ciscos IP NGN-løsning til samtale via bredbånd understøtter standarderne SIP (IP Multimedia Subsystem (IMS)-kompatibel Session Initiation Protocol) og PacketCable, hvilket sætter TDC i stand til at tilbyde bredbåndskunder de samme samtaleservicer på forskellige typer netværk. TDC's netværk vil desuden understøtte introduktionen af avancerede, tidstro kommunikationsegenskaber og -applikationer.

"TDC's mål med bredbåndstelefoni er at give vores kunder merværdi og større valgfrihed," siger direktør for TDC Privat, Gert Rieder. "Det var derfor vigtigt at finde en løsning, der gav os samtalekvalitet og -sikkerhed på niveau med fastnettelefoni, og som vi kan udbygge med nye ydelser."

Om løsningen
TDC's Cisco-løsning omfatter softswitches (Cisco BTS 10200- og PGW 2200-serierne) samt VoIP gateways fra Cisco AS5000-serien, alt sammen installeret i TDC's landsdækkende netværk med det formål at levere bredbåndsbaseret telefoni af højeste kvalitet. Ciscos BTS- og PGW-softswitches administrerer samtalerne og sikrer transmissionskvaliteten, mens de centrale Cisco VoIP-gateways leverer forbindelse i højeste kvalitet mellem bredbåndsnetværket og fastnettet i henhold til IMS-standarden. Resultatet er en meget sikker VoIP-infrastruktur, der modsætter sig samtaleaflytning og -hacking.

Hos ADSL-kunderne installerer TDC gateways fra Cisco-selskabet Linksys mellem DSL- bredbåndsmodemmet og den eksisterende telefon. TDC's kabelkunder vil via et WebSTAR DPX2203 Cable Modem fra Cisco-selskabet Scientific Atlanta få to samtalelinjer per tilslutning. Disse enheder er med til at sikre, at der altid er båndbredde til telefoni, selvom andre familiemedlemmer surfer på internettet eller downloader musik eller video.

"Den vellykkede lancering af TDC's bredbåndstelefoni er et resultat af et tæt og årelangt samarbejde mellem Cisco og TDC, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde om at tilbyde TDC-kunder kommunikationsoplevelser af højeste kvalitet," siger Geraint Anderson, vice president of Service Provider Wireline for European Markets, Cisco Systems.

# # #

Om TDC
TDC er Danmarks førende leverandør af kommunikationsløsninger, den andenstørste leverandør af telekommunikation på det schweiziske marked og er desuden repræsenteret på adskillige udvalgte markeder i Nord- og Centraleuropa gennem aktieposter i større selskaber. Mere information om TDC bredbåndstelefoni (DSL) findes på: http://privat.tdc.dk/telefoni/ip/.

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del