Presseinformation & nyheder

Cisco introducerer Quality of Service-certificering for Ethernet-tjenester

Ny Quality of Service (QoS)-certificering fra Cisco Systems® skal hjælpe virksomheder med at evaluere udbydere af Ethernet-tjenester. I fremtiden skal udbyderne have en plan for at tilbyde QoS for at opnå betegnelsen "Cisco Powered Network" for Ethernet-tjenester. Med QoS- certificeringen forpligter udbyderne sig til at imødekomme Cisco-definerede specifikationer, og udbyderne skal én gang om året gennemgå en tredjeparts vurdering for at sikre, at selskabet lever op til kvalitetskravene.

Som den første service provider i Europa har COLT opnået Cisco Powered Network-benævnelsen med QoS-certificering for deres Ethernet-tjenester. Blandt COLT's kunder findes blandt andet PFA Pension.

 

# # #

Om Cisco Systems Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del