Presseinformation & nyheder

Cisco sætter ny standard for video- og IPTV-løsninger

Cisco lancerer en række nyheder, der ruster tele- og bredbåndsselskaber til at udvikle og levere de attraktive video- og IPTV-tjenester, som bliver en vigtig indtægtskilde for selskaberne fremover. Tjenesterne leveres over Cisco IP Next Generation Network, som bl.a. TDC Kabel (digitale videotjenester til kabelkunder) og HEF Bredbånd A/S (triple play til private og erhvervskunder) har investeret i. Læs mere om de nye løsninger og om de danske kunder i denne engelske pressemeddelelse.

De nye løsninger kan i korte træk:

  • Definere videoindhold: Cisco Content Delivery System (CDS), som bryder med begrænsningerne ved eksisterende video-on-demand-systemer. Cisco CDS er en netværksbaseret platform, som sætter fart på udviklingen af indhold til tv-apparater, og snart vil Cisco CDS også kunne levere indhold til pc’er, pda’er, iPods, mobiltelefoner etc.
  • Sikre høj kvalitet i oplevelsen: En kraftig opdatering gør Cisco 7600 router-serien til branchens første ethernetplatform til konvergeret video-, tale- og mobile datatjenester (quad play). Sideløbende muliggør Cisco Visual Quality Experience hurtigt kanalskifte og udbedringer af signalfejl, som er to af de vigtigste udfordringer ved at levere IPTV.

Via Cisco-selskabet Scientific Atlanta kan Cisco også hente videosignalet ind i folks stuer. Scientific Atlanta har globalt solgt 30 mio. settopbokse og seks mio. harddiskoptagere.

Læs venligst mere i denne pressemeddelelse på engelsk.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del