Presseinformation & nyheder

Ny løsning optimerer ydelsen af applikationer hos større virksomheder

Cisco Systems® introducerer løsningen Cisco Network Application Performance Analysis (NAPA), der er en innovativ portefølje af produkter til administration af netværket og tjenester til kundesupport. Løsningen giver it-chefer et billede af, hvordan netværk og applikationer arbejder sammen og hjælper kunder, der har forretningskritiske applikationer, med at sikre, at de kan effektivisere og maksimere deres netværk.

"Med den stigende intelligens i netværket vil it-chefer få et stadigt større behov for værktøjer og tjenester, der proaktivt kan forhindre netværksrelaterede problemer i at opstå," siger Cliff Meltzer, senior vice president for Cisco Network Management Technology Group. "Der vil i sidste instans ske en overgang fra det bruger- assisterede administrationssystem til et automatisk administrationssystem. Cisco NAPA-løsningen er blot første fase af Ciscos vision for administration af ydelser til applikationer i netværket."

# # #

Om Cisco Systems Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del