Presseinformation & nyheder

Kvinder fortæller mænd om it

Kvinder fortæller mænd om it

Cisco, verdens førende leverandør af ip-telefoni, netværk og netværkssikkerhed, afholder i dag en stor it-konference i København. Konferencen Cisco Technologies 2007 samler 500 it-professionelle og fokuserer på tre af Ciscos vigtigste forretningsområder: Unified Communications, datacenter og netværkssikkerhed.

Ikke overraskende er langt de fleste deltagere på dagens konference mænd, men som noget ganske usædvanligt for it-branchen er samtlige talere kvinder – herunder Ciscos højst placerede sikkerhedsekspert, director of consulting engineering, Barbara Fraser. Valget af kvindelige talere er helt bevidst, fortæller en af hovedkræfterne bag konferencen, Ciscos nordiske marketingchef, Dorthe Dahlin Irvold:

"Vi har masser af dygtige kvinder i Cisco, også i Danmark. Men vi vil gerne have endnu flere, og it-branchen har generelt svært ved at appellere til kvinder. Vi håber, at vi på denne måde kan sende et klart signal til alle kompetente kvinder om, at it-branchen er et godt sted at gøre karriere," siger Dorthe Dahlin Irvold, der selv er et godt eksempel på en kvinde, der får familielivet med tre børn til at gå op i en højere enhed med en international karriere hos Cisco.

Med netværket som platform
Udgangspunktet for alle Ciscos løsninger er, at netværket er platformen. Netop i dag lancerer Cisco et nyt sikkerhedsprodukt, Cisco NAC Guest Server, der gør det let for udvalgte medarbejdere at give kunder og leverandører sikker adgang til dele af virksomhedens netværk og relevante applikationer.

"Virksomheder og organisationer har i dag et ønske om at åbne sig for omverdenen og gøre samarbejdet med kunder og leverandører mere effektivt ved at give disse adgang til netværket. Men virksomhederne åbner selvfølgelig kun op for den slags, når det kan gøres uden at slække på sikkerheden og uden at lægge it-afdelingen ned med ekstra arbejde," siger director of consulting engineering, Barbara Fraser.

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11
 

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del