Presseinformation & nyheder

Cisco runder fem millioner solgte IP-telefoner med British Airways

Cisco Systems® har indgået en omfattende aftale med British Airways om leveringen af et IP-telefonisystem med 8.500 IP-telefoner til selskabets 14.000 lufthavns- og kontormedarbejdere. Aftalen markerer samtidig salget af fem millioner IP-telefoner for Cisco og bliver det største IP-telefoninetværk i luftfartsbranchen.

British Airways forventer, at investeringen i det nye IP-telefonisystem har betalt sig selv på to år ved besparelser og øget produktivitet ved at samle al telefoni- og datakommunikation i et netværk. Derudover peger flyselskabet på forbedret medarbejderkommunikation som en af hovedårsagerne til skiftet til IP-telefoni.

Læs mere om IP-telefoniprojektet hos British Airways i den internationale pressemeddelelse. Læs også her om det seneste større IP-telefoniprojekt i Danmark hos NNIT.

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del