Presseinformation & nyheder

Nye Cisco tiltag inden for Next Generation Network

Cisco Systems® har netop lanceret en række nye tiltag inden for IP-baserede Next Generation Network (IP NGN).

Cisco Systems® forbedrer arkitekturen for IP NGN med en ny serie produkter, der giver omfattende support til alle IP-applikationer, herunder også applikationer, der leveres over et IP Multimedia Subsystem (IMS). Dette betyder, at kabel-, fastnets- og mobiloperatører for fremtiden kan få alle applikationer til at arbejde sammen på tværs af netværksteknologierne.

Samtidig introducerer Cisco Systems® IP-support for den såkaldte DWDM-teknologi. DWDM er en teknologi, man benytter til at øge båndbredden på eksisterende optiske fibre, og supporten af internetprotokollen betyder en firedobling af hastigheden på netværket. Det betyder, at man nemmere kan håndtere den øgede trafik fra video og IPTV (tv over IP- teknologien).

# # #

Om Cisco Systems Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del