Presseinformation & nyheder

Cisco lancerer samlet løsning til IP-kommunikation

Næste generations IP:

Cisco lancerer samlet løsning til IP-kommunikation - integrerer tale, video og data

Nye desktopværktøjer, tilgængelighedsindikatorer, mobil integration og intelligens i netværket vil øge virksomheders fleksibilitet og forbedre interaktionen med kunderne

Cisco Systems lancerer nu Cisco® Unified Communications, en ny samlet kommunikationsløsning, der omfatter både tale-, data- og videoprodukter og -applikationer. Cisco Unified Communications giver alle virksomheder og organisationer mulighed for at integrere kommunikationssystemer og it-infrastruktur, hvilket strømliner og effektiviserer kommunikationen og øger produktiviteten.

Cisco Unified Communications er en åben og skalérbar platform til realtidskommunikation baseret på tilgængelighed, mobilitet og det intelligente netværk. Systemet anvender Ciscos Service- Oriented Network Architecture (SONA), som Cisco Systems lancerede i december sidste år, og giver via datanetværkets medarbejdere bedre og hurtigere adgang til ressourcer.

"Cisco Unified Communications er det første rigtige andengenerations IP-kommunikationssystem," fortæller Charles Giancarlo, chief development officer, Cisco Systems, Inc. "Det leverer ikke blot telefoniservices, men et samlet kommunikationsmiljø, som integrerer tale, video og data i ét system. Det er desuden den første nye Cisco-løsning, der fuldt ud understøtter Ciscos Service-Oriented Network Architecture (SONA). Cisco SONA fremmer netværkets evne til at optimere applikationer, processer og ressourcer. Ved at bygge på Cisco SONA udnytter Cisco Unified Communications intelligensen i netværket og gør det langt mere enkelt at kommunikere med kollegerne."

En lang række nyheder
Cisco Unified Communications er baseret på Ciscos førende løsninger til IP-kommunikation, herunder Cisco CallManager, Cisco Unity, Cisco MeetingPlace og Cisco IP Contact Center. Desuden inkluderer løsningen en række nye produkter, applikationer og funktioner, som også nuværende kunder kan få glæde af ved at opgradere deres eksisterende løsninger. Nyhederne er:

  • Cisco Unified Personal Communicator forenkler medarbejdernes udveksling af information ved at give bedre muligheder for realtidskommunikation. Den let tilgængelige brugerflade gør det nemt at skifte me llem forskellige kommunikationskanaler. Cisco Unified Personal Communicator forbinder traditionelt adskilte applikationer på pc’en, telefonen og netværket. Ved hjælp af dynamisk tilgængelighedsinformation kan medarbejdere søge kontaktpersoner og med et klik på musen kontakte den ønskede person på telefon eller video.
  • Cisco Unified Presence-serveren holder styr på den enkelte brugers tilgængelighedsstatus, for eksempel om brugeren i øjeblikket anvender en telefon, en pc eller en videoterminal. Denne information, der anvendes af applikationer som Cisco Unified Personal Communic ator og Cisco Unified CallManager, hjælper brugerne i valget af den mest effektive kommunikationsform til at kontakte deres kolleger. Cisco Unified Presence-serveren samler tilgængelighedsinformation fra netværket, såvel som fra Cisco Unified CallManager og tredjeparts- enheder, der anvender SIP og SIP for Instant Messaging og Presence Leveraging Extensions (SIMPLE). Serveren publicerer denne information til Cisco Unified IP Phones, Cisco Personal Communicator og tredjepartsservices og applikationer såsom IBM Lotus Sametime og Microsoft Live Communications Server (LCS) 2005.
  • Cisco introducerer Customer Interaction Analyzer for at effektivisere kommunikationen med kunderne. Programmet er en ny måde at anvende analytiske redskaber i kundekontakten. Det anvender information fra tidligere kundekontakt, inklusive selvbetjening og medarbejderassisterede aktiviteter, til at determinere faktorer såsom frustration hos kunden eller medarbejderen, stilhed og særlige mønstre i ordvalget. Disse data bidrager til at placere samtalerne i en forretningskontekst og kan assistere virksomheden i forbindelse med instruktion og træning af medarbejderne og i tilpasningen af arbejdsprocesser og selvbetjeningsrut iner.

Yderligere nyskabelser i Ciscos Unified Communications:

  • Cisco Unified CallManager 5.0 og Cisco Unified CallManager Express 3.4 og Survivable Remote Site Telephony (SRST) 3.4 understøtter nu fuldt ud SIP, hvilket effektivt åbner systemet ud mod det voksende, standardbaserede udviklermiljø, mens det fastholder den eksisterende sikkerhedsstandard og modstandsdygtighed. Et nyt program, SIP Verified, leverer tredjepartsverifikation til tale-, data- og video-SIP-endpoints. Første liste med udbydere, som har gennemført verifikationsforløbet, publiceres sammen med lanceringen af Cisco Unified Communications.
  • Cisco Unified CallManager 5.0 tilbydes nu i forskellige konfigurationer, alt efter kundens og eventuelt kanalpartneres præferencer. En ny konfiguration baseret på Linux er allerede tilgængelig, og en version baseret på den eksisterende åbne operativsystem-model er planlagt til lancering inden for 12 måneder.

“Miercom har testet og bedømt de centrale komponenter i hele Cisco Unified Communicationsløsningen og efter at have oplevet systemet i funktion, er det vores opfattelse, at Cisco her har taget et stort spring forud for deres konkurrenter på en lang række områder,” siger Ed Mier, direktør for netværksanalysefirmaet Miercom. ”Ciscos fulde implementering af SIP, som er kompatibel med Skinny Call Control Protocol (SCCP), giver kundernes løsninger fleksibiliteten til at udvikle sig i takt med standarden. Det bidrager til at beskytte deres investering.”

Bruges af Deutsche Telekoms erhvervskundeafdeling
Cisco arbejder fortsat på at bygge bro mellem traditionelt adskilte kommunikationsmidler med innovative løsninger baseret på virksomheders Wi-Fi (802.11)-netværk og de offentlige GSMnetværk. I samarbejde med førende leverandører af trådløse håndsæt såsom Nokia og RIM vil Cisco snart markedsføre single- og dual mode-Smartphone-løsninger, der øger effektiviteten hos mobile medarbejdere båden inden for og uden for kontoret. Disse ’single -device’-produkter reducerer kompleksiteten af brugernes kommunikation og assisterer virksomheder med omkostningsstyringen uden at gå på kompromis med produktiviteten.

Blandt de store europæiske organisationer, der har gennemført de første rigtige testforløb med Cisco Unified Communications, er T-Systems, Deutsche Telekoms erhvervskundeafdeling, og Getronics, der arbejder med integration af globale løsninger.

“T-Systems og Cisco deler samme vision for, hvordan konvergens og samlede kommunikationsløsninger kan forbedre samarbejdet og øge effektiviteten i alle typer af virksomheder, fra mindre virksomheder til multinationale organisationer," siger Hendrik Otten, vice president, Customer Based IP Voice, T-Systems. "Vi arbejder nu sammen med Cisco om at anvende deres Unified Communications- platform til en udvidelse af servicetilbudene i vores Octopus-portefølje."

Getronics har implementeret Cisco Unified CallManager og Cisco Unified Contact Center i sit netværk af over 8.000 Cisco IP-telefon-brugere og 500 call center-medarbejdere.

"Cisco’s nye løsninger vil bringe konvergens og forretningskommunikation op på et helt nyt niveau," siger Gail Anderson Lavender, vice president, Global Alliances at Getronics. "Løsningerne vil gøre det muligt for Getronics og vores kunder at kommunikere mere effektivt. Det er af direkte økonomisk værdi og viser sig både i forhold til omsætning og resultat. Ud fra vores første testforløb med Cisco Unified Communications og den nye Cisco Lifecycle Services-model kan vi se en tydelig vej til en migration, som vil give et større afkast af både vores egne og vores kunders investeringer i infrastruktur."

Cisco tilbyder, sammen med sine partnere, en samlet servicestruktur for implementering og admin istration af Unified Communications. Det nye Cisco Operate Services for Unified Communic ations kombinerer en vifte af tekniske supportfunktioner - såsom serverudskiftning, softwareopdateringer og afvikling af hardware- og softwareproblemer - i én servicemodel, som omfatter hele løsningen. For at sikre en optimal håndtering af de pågældende servicespørgsmål tilbyder Cisco samtidig Planning and Design Service Bundles og Optimization Services, samlet i pakker, der er lette at bestille.

Sammen med Unified Communications lancerer Cisco et større antal nye telefoner og opdateringer til eksisterende applikationer. Cisco Unified CallManager og Cisco Unified IP Phone er lokaliseret til anvendelse i Kina, Korea, Japan og Mellemøsten. For mere information om Ciscos Unified Communications System, se: www.cisco.com/go/unified.

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del