Presseinformation & nyheder

Digital video

Med Cisco Digital Signage kan virksomheder optimere og målrette deres kommunikation, markedsføring og uddannelse af medarbejdere. Cisco Digital Signagedistribuerer digitalt videoindhold til netværksopkoblede skærme. Digital Signage (digital skiltning) er et hurtigt voksende marked, fordi virksomheder i stigende grad begynder at gøre brug af digital video i nye sammenhænge.

Med Ciscos Digital Signage-løsning er det let at binde de digitale skilte/skærme sammen på virksomhedens netværk. Det betyder for eksempel, at supermarkedskæder fra centralt hold kan levere reklamer eller instruktionsfilm ud til de enkelte supermarkeders netværksopkoblede skærme og systematisere afspilningerne efter de tidspunkter, som er aftalt med leverandørerne. Ligeledes vil det digitale netværk kunne bruges til både at informere kunder og uddanne medarbejdere, idet videoindhold om en virksomheds produkter eller services kan distribueres enten til medarbejdernes pc’er eller til en skærm i butikken.

Cisco Digital Signage består af to produkter:

  • Software: Cisco Digital Media Manager er en web-baseret software-applikation til håndtering og koordinering af digitale netværk af skærme.
  • Hardware: Cisco Digital Media Player er en lille hardwareenhed, som håndterer og distribuerer video, grafik og tekst på digitale netværk af skærme.

Læs venligst mere i denne pressemeddelelse på engelsk.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del