Presseinformation & nyheder

Cisco Systems gennemfører købet af KiSS Technology A/S

Cisco Systems® offentliggjorde i dag, at man har gennemført købet af privatejede KiSS Technology A/S fra Hørsholm i Danmark. Dette er Ciscos andet opkøb til Linksys® divisionen, der er førende inden for hardwareprodukter til telefoni, trådløst samt kablet netværk til private forbrugere og små og mellemstore virksomheder.

Den 22. juli 2005 offentliggjorde Cisco en endelig aftale om købet af KiSS, der er en førende producent inden for netværksunderholdning med en produktportefølje, der indeholder hjemmevideoprodukter, som for eksempel DVD- afspillere og DVD-optagere, der kan tilsluttes et netværk. KiSS´ teknologiplatform vil hjælpe Linksys® til at udvikle en unik produktportefølje inden for netværksbaseret underholdning.

# # #

Om Cisco Systems Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del