Presseinformation & nyheder

Ny version af Unified Communications Solutions

Den nye version 6.0 af Ciscos Unified Communications Solutions gør det lettere for virksomheder at samarbejde og udnytte mobile fordele for alle medarbejderne, samtidig med at der er flere muligheder inden for Unified Communication for små og mellemstore virksomheder.

Cisco lancerer nu nye produkter og programmer, så organisationer kan bruge deres netværk som en platform til mere effektivt og personligt samarbejde. Cisco Unified Communications er en omfattende kommunikationsløsning til tale, video og data.

Version 6.0 indeholder nye funktioner, som kan forøge mobile medarbejderes produktivitet væsentligt og levere Unified Communication til små og mellemstore virksomheder. Der er også kommet nye samarbejdsfunktioner og integration til tredjepartsprogrammer.

Kommunikationsløsningen integrerer kablet og trådløst netværk og mobile enheder i én sikker, samlet løsning for hele organisationen - uanset hvor medarbejderne befinder sig. Løsningen bidrager også til, at virksomheder af alle størrelser fuldstændigt sikkert kan overføre meget følsom kommunikation, uanset hvilken enhed man bruger.

Cisco Unified Communications System 6.0 er bygget på åbne branchestandarder, så man kan blande og tilpasse kommunikationsteknologierne til ens specifikke forretningsbehov. Løsningen er nem at integrere og anvende med eksisterende virksomhedsprogrammer med "plug and play" funktionalitet. Dermed er der også færre udgifter til uddannelse og implementering. Organisationer, der bruger Cisco Unified Communications System 6.0, vil også kunne drage fordel af det globale netværk af Cisco-partnere, der har specialiseret sig i Unified Communications.

Marshfield Clinic, en af USA's største, private kæder af lægeklinikker, har valgt kommunikationsløsningen fra Cisco:

"Marshfield Clinic valgte at samarbejde med Cisco på grund af firmaets førende ekspertise inden for unified Communications," fortæller it-ansvarlig Joe Brickweg fra Marshfield Clinic.

"Da vi har så mange specialiserede gruppepraksisser placeret 41 forskellige steder over hele Wisconsin, er det meget vigtigt, at vores 750 læger og mere end 6.000 medarbejdere kan samarbejde så effektivt som muligt. Cisco Unified Communications hjælper Marshfield Clinic med at opnå en førende position på sundhedsområdet."

Cisco Unified Communications System 6.0
Cisco Unified Communications System 6.0 er en del af en integreret løsning, som inkluderer netværksinfrastruktur, sikkerhed, mobilitet, network management og lifecycle services. Cisco Unified Communications tilbyder fleksibel anvendelse og outsourcede styringsmuligheder, slutbruger- og partnerfinansieringspakker og tredjepartskommunikationsprogrammer.

Udvalgte nye produkter, funktioner og programmer er nævnt nedenfor.

Besøg: www.cisco.com/go/unified for at få yderligere information om hele Ciscos portefølje inden for Unified Communications.

Mobilitet

  • Cisco Unified Mobile Communicator giver medarbejderne adgang til virksomhedens Unified Communications fra mobiltelefoner og smartphones via et intuitivt, grafisk interface. Med Cisco Unified Mobile Communicator får brugerne adgang til opdaterede telefonbøger med Presence information, afsendelse af sikre SMS'er samt forretnings e-mail/ voicemail-beskeder fra Cisco Unity og hvilke beskeder, man vil have afspillet. Systemet benytter også virksomhedens samtale-logs til at øge effektiviteten af kommunikationen fra mobile enheder. Cisco Unified Mobile Communicator kan køre på en række forskellige mobiltelefoner, på de vigtigste mobiloperativsystemer og på flere mobile netværk. Dermed kan man vælge mobilenhedens størrelse, omkostninger og dækning ud fra virksomhedens og den enkelte medarbejders ønsker.

  • Cisco Unified Wireless IP Phone 7921G forbedrer den WLAN-baserede kommunikation med virksomheden og understøtter de trådløse 802.11 a/b/g-standarder. Denne nye telefon komplementerer Cisco Unified Wireless IP Phone 7920. Som en af de første IP-telefoner, der understøtter 802.11 "a"-standarden, tilbyder den selvstændige trykknapper til mute-funktionen, volumenkontrollen og til applikationer såsom "push to talk", samt en docking/opladningsstation med indbygget højttaler. Denne telefon har Cisco Compatible Extension (CCX) version 4, hvilket giver den fornødne Quality of Service-kapacitet (QoS) til at sikre en brugeroplevelse af høj kvalitet.

 

Små og mellemstore virksomheder

  • Cisco Unified Communications Manager Business Edition samler Unified Communications-applikationer, der er centrale for mellemstore virksomheder (100-500 ansatte), på én enkelt platform med fælles provisionering og administration. Selve telefonien kører via Cisco Unified Communications Manager 6.0 (tidligere Cisco Unified CallManager). Løsningen er både nem at installere og administrere og er desuden designet til at vokse med virksomheden. Den udgør en komplet tale- og videokommunikationspakke. Der er Single Business Number mulighed med Cisco Unified Mobility og Cisco Unity Connection 2.0, der har integreret besked- og Presence-services. Den fungerer også som afsæt for mere avancerede Unified Communications-løsninger, såsom Cisco Unified MeetingPlace og Cisco Unified IP Contact Center.

  • For at imødekomme alle de behov, der kendetegner små og mellemstore kontaktcentre, lancerer Cisco vigtige, nye multikanaler og muligheder for at optimere arbejdsstyrken til Cisco Unified Contact Center Express. For at forbedre kundernes tilfredshed, når de henvender sig til virksomheden via e-mail eller på internettet, får man med Cisco Unified Web Interaction Manager og Cisco Unified E-Mail Interaction Manager et fælles brugerinterface, der er designet til at øge produktiviteten og øge adgangen til en fælles vidensdatabase og kundehistorik. Cisco Unified Workforce Optimization kombinerer medarbejder- og kvalitetsstyring i nye redskaber, der hjælper mellemlederen med at optimere arbejdsgruppernes indsats og dermed øger kundeloyaliteten.

Samarbejde

  • Med Flash-baserede webkonferencer sikrer Cisco Unified MeetingPlace 6.0 en bedre brugeroplevelse. Udvidet applikationsunderstøttelse og et samlet løsnings- og brugermiljø gør tale-, video- og webkonferencer effektive og nemme at anvende. Fordi Cisco Unified MeetingPlace 6.0 er bygget op omkring netværket og anvender åbne standarder, bidrager løsningen til at reducere omkostningerne, øge sikkerheden og fremme integrationen af virksomhedens applikationer.

  • Cisco Unity 5.0 øger produktiviteten på helt nye måder, da brugerne kan høre og besvare meddelelser, mens de optages. Desuden er der håndfri betjening med stemmegenkendelse og mulighed for at se, sortere og afspille meddelelser direkte på displayet på en Cisco Unified IP Phone. Med Cisco Unity 5.0 kan alle meddelelser desuden krypteres på systemet, hvilket øger sikkerheden. Af sikkerhedshensyn er det muligt at konfigurere udløbstiden på meddelelser, så der er mindre risiko for, at fortrolige beskeder sendes ud af virksomheden.

"Forretningsmodellen for Unified Communication centraler handler om at forbedre medarbejderproduktivitet og samarbejdsmuligheder, mens man får nedbragt omkostningerne til at vedligeholde mange kommunikationsprogrammer og infrastrukturer," siger Abner Germanow, leder af IDC's Enterprise Networking Reseach.

"Alt imens integrationen mellem Unified Communication komponenter forbedres, falder behovet samtidig for it, der kræver merudgifter til integration og servere."

Servicemuligheder
Med Cisco Lifecycle Services tilbyder Cisco og vores partnere en bred vifte af services, der dækker alle supportbehov inden for Cisco Unified Communications. Disse services er baseret på gennemprøvede metoder inden for implementering, anvendelse og optimering af IP-kommunikationsløsninger. Eksempelvis vil indledende planlægning- og designservices hjælpe med til at fremskynde en succesfuld anvendelse. Operations services forøger operationel effektivitet og giver øjeblikkelig adgang til afgørende informationer og prisvindende teknisk support, herunder mulighed for remote management. Optimeringsservices forbedrer løsningens samlede ydeevne. Cisco og partnere tilbyder service og support på systemniveau, der kan hjælpe med at skabe og vedligeholde et robust, konvergeret netværk som opfylder alle forretningsbehov.

Cisco Unified Communications 6.0 hjælper virksomheder med at blive de bedste i dagens travle verden ved at sikre den fleksibilitet, de har behov for, så de kan fortsætte med at være innovative og omstillingsparate. Ved at bruge netværket som platform for al kommunikation - tale, video, data, sikkerhed og mobilitet - bliver netværket omdannet til et "levende netværk", hvor forretningen rykker med medarbejderne, sikkerheden er allestedsnærværende, og information altid er tilgængelig - uanset hvor man er.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del