Presseinformation & nyheder

Niels Christian Furu udnævnes til Vice President

Download billede i høj opløsning

Mindre end et år efter at han blev udnævnt til Managing Director for Cisco i Norden, får Niels Christian Furu (50) nu titel af Vice President, hvilket formaliserer hans centrale placering i Ciscos europæiske ledelsesgruppe. Niels Christian Furu, der er den højest placerede dansker i Cisco, vil fortsat have det øverste ansvar for Ciscos nordiske forretning, der omfatter Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island. Sideløbende tager han nu hul på en række nye ledelsesopgaver, blandt andet indtræder han i bestyrelsen for Ciscos globale medarbejderpensionsfond.

Anerkendelsen kommer på et tidspunkt, hvor Niels Christian Furu i tæt samarbejde med de nordiske kolleger har løftet Ciscos i forvejen solidt voksende, nordiske forretning til et nyt niveau, så Norden i dag indtager en topplacering på Ciscos Europa-landkort.

Udnævnelsen skal også ses i lyset af, at Niels Christian Furu over en årrække konsekvent har formået at skabe overordentligt positive resultater. Det gælder for eksempel i hans fem år som adm. direktør for Cisco Danmark. Han kan dermed tage sin del af æren for, at Danmark er et de lande i verden, der har været først til at gøre brug af nye netværksteknologier som IP-telefoni, videokonferencer, e-learning, trådløse netværk og Unified Communications. Efter årene som chef for den danske forretning blev Niels Christian Furu ansvarlig for Cisco i Østrig og Schweiz. Også her lykkedes det at præstere så markante resultater i løbet af halvandet år, at han blev medlem af den øverste ledelse af Cisco i Europa. Den 1. august 2006 blev Niels Christian Furu sat i spidsen for den nyoprettede nordiske organisation.

Niels Christian Furu nyder stor respekt blandt Ciscos medarbejdere for sin evne til at motivere til store præstationer med en blanding af høje krav og indlevelse i medarbejdernes behov. Han har gennem årene beklædt en række bestyrelsesposter i teknologiselskaber og er i dag bestyrelsesformand for Capres A/S. Sin fritid bruger Niels Christian Furu især på løb, cykelferier med sin kone, bøger om historiske emner samt ikke mindst på sin nye rolle som morfar.

Yderligere information hos Cisco:
Niels Christian Furu, tlf. 39 58 50 95
Marketingchef Dorthe Irvold, tlf. 20 42 96 11

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del