Presseinformation & nyheder

WEBPARTNER lancerer VPLS-baserede Ethernet-tjenester til erhvervskunder

WEBPARTNER lancerer VPLS-baserede Ethernet-tjenester til erhvervskunder

Cisco Systems® offentliggør i dag, at internetudbyderen WEBPARTNER implementerer nye Ethernet-bredbåndstjenester baseret på Cisco IOS MPLS Virtual Private LAN (VPLS) med Cisco Catalyst® 6500-serien af switche. Samtidig meddeler WEBPARTNER, at SBS Radio A/S, som står bag de kendte radiostationer The Voice og Radio2, lægger alle deres danske aktiviteters netværk over på denne Ethernet-løsning.

VPLS giver tjenesteudbydere mulighed for at levere skalérbare Ethernet-tjenester, så flere afdelingskontorer kan dele en fælles infrastruktur. WEBPARTNER er nu i stand til at tilbyde sine kunder Layer2 VPN-tjenester uden at skulle etablere flere forskellige site to site VPN-forbindelser for hver enkel af kundernes lokaliteter. Dette er i modsætning til traditionelle Layer2 Ethernet-baserede VPN-tjenester, såsom Frame Relay og ATM. WEBPARTNER kan dermed forenkle administrationen af sine Ethernet-tjenester og reducere driftsudgifterne.

"Vi evaluerede en række teknologier til at understøtte udrulningen af vores nye tjenester og besluttede, at Ciscos tilgang til VPLS gav os en skalérbar løsning. Samtidig kan vi udnytte vores eksisterende knowhow om Cisco-udstyr og -software til at levere nye Layer2 Ethernet-baserede VPN-tjenester til vores kunder," fortæller Nicolaj Ottsen, teknisk chef hos WEBPARTNER.

"I takt med at vores kunder konverterer flere og flere tjenester over på deres interne netværk, har de brug for en skalérbar bredbåndsløsning for at kunne håndtere fremtidige krav til båndbredde og for en mere enkel WAN-forbindelse."

SBS Radio A/S ser også værdien i at kunne forbinde sit hovedkvarter med afdelingskontorer landet over ved brug af en standard Ethernet-teknologi med gigabit WAN-hastighed. Desuden ønsker SBS Radio A/S at styrke sin forretningsstrategi, og da hjælper det at kunne forbinde datacentre med et standard Ethernet-interface, fordi det reducerer omkostningerne og forbedrer driftssikkerheden i backup-infrastrukturen.

"Da mange tjenesteudbydere søger at komme ind på nye markedssegmenter, såsom markedet for små og mellemstore virksomheder, kan evnen til at erhverve nye kunder hurtigt blive en væsentlig faktor i forretningsudviklingen," siger Andy Lockhart, Vice President for Cisco Systems i Nordeuropa. "Cisco IOS MPLS Virtual Private LAN-tjenester kan være med til at forenkle anvendelsen af VPN-tjenester og dermed hjælpe til at reducere den samlede implementeringstid og driftsomkostningerne markant. Operatører som WEBPARTNER kan mere effektivt udvide deres netværk ved hjælp af skalérbarheden i VPLS."

WEBPARTNER anvender Cisco Catalyst 6500-serien af switche som fundament for sit Ethernet-bredbåndsnetværk.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del