Presseinformation & nyheder

Cisco løfter sit engagement i SMB-markedet til et nyt niveau

Et innovativt Small Business Communications System og ny certificering til SMB-kanalen imødekommer kunders og partneres specifikke behov for en endnu bedre kommunikationsoplevelse.

LAS VEGAS, (CISCO PARTNER SUMMIT 2007) --- I en klar markering af den næste store udvikling af strategien for små og mellemstore virksomheder (SMB) præsenterer Cisco i dag adskillige nye tiltag, der skal maximere virksomhedernes effektivitet og forbedre samarbejdet mellem kunder og ansatte. Tiltag, der samtidig giver Cisco-partnere nye værktøjer til at øge væksten og differentiere sig på markedet. Det drejer sig blandt andet om Ciscos Smart Business Communication System til små virksomheder og om Select-certificering, en entry-level-certificering til kanalpartnere, hvis primære fokus er SMB-markedet.

"Ciscos succes bygger på evnen til at lytte til kunder og partnere og lave forretning på ændringerne i markedet. For tre år siden bad kunder og partnere os revidere vores SMB-strategi for bedre at kunne imødekomme deres specifikke behov," siger John Chambers, chairman og CEO for Cisco. "I dag er vi førende på netværk til SMB-markedet. Vi sætter fortsat nye standarder for investering i og tilbud til SMB'erne og er overbeviste om, at Cisco er helt unikt positioneret til at levere den totale kommunikationsoplevelse, som SMB'erne efterspørger."

Smart Business Communicatinos-systemet ligger i direkte forlængelse af Ciscos momentum i SMB-markedet. Kanalpartnere, som ønsker at øge deres profitmargin, bevare førertrøjen i konkurrencen og forbedre deres kunderelationer, kan udnytte systemets administrationsværktøjer til at forenkle opsætning, konfiguration og overvågning af kundernes netværk, hvilket åbner mulighed for nye servicetilbud, der med jævne mellemrum genererer ny omsætning.

En ny kommunikationsform for små virksomheder
Det enkle, komplette og meget sikre Smart Business Communications System er med til at gøre information tilgængelig når som helst og hvor som helst og indeholder effektive redskaber til at kommunikere med kunder og medarbejdere. Redskaber, der forbedrer serviceniveauet og gør virksomheden mere manøvredygtig. Systemet anvender ny hardware, integrerede unified communications-applikationer og administrationsværktøjer - alt sammen udviklet til at komplementere hinanden. Til sammen udgør de præcis de kommunikationsbyggesten, små virksomheder har brug for. Systemet omfatter følgende nye produkter:

Cisco Unified Communications 500-serien, baseret på Cisco Unified Communications Manager Express og Cisco Unity Express. Denne platform understøtter udvalget af Cisco Unified IP-telefoner - inklusive Ciscos IP Communicator softphone - internetforbindelse med firewall-beskyttelse, virtuelle private netværk (VPN) og trådløs LAN-forbindelse. Det giver en pålidelig og meget sikker kommunikation. Tilvælges understøttelse af desktop-applikationer åbner Cisco Unified Communications 500 endvidere for effektive samarbejdsværktøjer, der er lige så enkle, som de er virkningsfulde. Det drejer sig blandt andet om instant messaging, opkald til alle medarbejderens enheder via ét nummer, administration af alle opkald og beskeder via pc'en. Værktøjer som føjer nye dimensioner til kommunikationsoplevelsen.

Cisco Catalyst® Express 520 Power over Ethernet-switch (PoE) udvider på enkleste vis kapaciteten på Smart Business Communications System Cisco IP-telefoner og på trådløse LAN-access points, så lokalnetværket optimeres til topsikker adgang til information og samarbejdsapplikationer.

Cisco Mobility Express Solution: Cisco 521 Wireless Express Access Point og Cisco 526 Wireless Express Mobility Controller. Disse yderligere basiskomponenter i Smart Business Communication-systemet etablerer et trådløst netværk, som dynamisk optimerer radiodækningen og gør det muligt at stille tjenester til rådighed når som helst og hvor som helst.

Cisco Configuration Assistant er et af de stærke administrationsværktøjer, der hører til Smart Business Communication-systemet. Værktøjet udnytter den integrerede Cisco Smart Assist-teknologi til at give systemet plug-and-play-funktionalitet, hvilket både nedbringer installationstiden og optimerer netværksindstillingerne. I kraft af sin let anvendelige grafiske brugerflade giver værktøjet både bredden og dybden til at konfigurere telefoni, messaging, switching, trådløst LAN, firewall og sikkerhedstjenester. Dermed bliver det muligt for partnere og kunder hurtigt at etablere et lille netværk til virksomhedsbrug.

Cisco Monitor Director er et centraliseret proaktivt administrationsværktøj, der sætter Cisco kanalpartnere i stand til at tilbyde flere kunder en outsourcingløsning med 24-timers netværksstyring. Cisco Monitor Director kommunikerer med Cisco Monitor Manager.

Cisco Monitor Manager er placeret på kundens adresse og leverer omfattende overvågning, alarmering og rapportering i realtid. Det gør det muligt at identificere og løse eventuelle problemer via fjernkontrol. Ved at kombinere disse styringsværktøjer kan Ciscos kanalpartnere etablere sig som kundernes betroede netværksrådgivere.

For at hæve kundeserviceniveauet og forbedre virksomhedens manøvredygtighed - to afgørende konkurrenceparametre for SMB'er - er Ciscos Smart Business Communications-system designet til integration med eksisterende desktop-applikationer såsom kalender, e-mail, customer relationship management (CRM) og enterprise resource planning (ERP). IPcelerate - en Cisco Technology Developer Program-partner med hovedsæde i Dallas, Texas - er de første til at tilbyde skræddersyede produktivitetsfremmende applikationer til Smart Business Communication-systemet.

IPcelerate's IPsmartsuite™-løsninger udgør en pakkeløsning af økonomiske, tidsbesparende applikationer, udviklet til at hæve produktiviteten. Applikationer, som er vertikalt orienteret mod kontormiljøer inden for sundhedsektoren, jura, handel og produktion. De skræddersyede løsninger hjælper brugerne til at udnytte funktioner såsom påmindelser vedr. tid, opgaver eller personaleadministration, styring af klientaftaler og personalisering af telefondisplays.

"Vi er en lille virksomhed, og som sådan hilser vi Ciscos innovation og teknologi, der tidligere kun var tilgængelig for større virksomheder, velkommen. Nu er det også tilgængeligt for os i en økonomisk og fleksibel pakkeløsning, der kan skræddersyes til vores øjeblikkelige behov og samtidig giver plads til fremtidig vækst," siger Kaliste Saloom III, adm. direktør for advokatkontoret Saloom & Saloom i Lafayette, La. "Den forbedring af kommunikation og samarbejde, som vi har fået med Cisco Smart Business Communications-systemet, har allerede styrket vores forretning ved at øge effektiviteten. Faktisk venter vi os markante produktivitetsgevinster af denne investering, og det er en kolossal konkurrencefordel på vores marked."

Kanalpartnerprogrammerne har udviklet sig: Ny Select-certificering og SMB-specialisering
Samtidig med annonceringen af den første nye certificering i mere end ti år, starter Cisco sin første markedssegmentspecialisering - SMB Specialisering. Disse programforbedringer vil bidrage til en forstærket vækst og skabe differentiering i kanalen, idet Cisco her levererer værktøjer, uddannelse og incitamenter, som imødekommer de behov, nutidens SMB-fokuserede partnere har.

Select-certificering er en indgangsdør til det prisvindende Cisco Channel Partner Program, og partnere kvalificerer sig til Select-certificering ved at tage de uddannelser og kurser, der kræves af den nye SMB Specialisering. Sidstnævnte er tilrettelagt, så partneren får både de tekniske og salgsmæssige færdigheder, som er nødvendige for at kunne håndtere integrerede netværksløsninger til SMB-markedet. Til fordelene ved Select-certificeringen hører: Mulighed for at bruge Cisco Certified-mærkatet til at dokumentere sin SMB-erfaring; partneradgang til udviklingsmidler øremærket til at skabe efterspørgsel samt til at skaffe sig demonstrationsudstyr og uddannelse; adgang til den nye SMB OIP (Opportunity Incentive Program), som belønner partnere, der udvider deres Cisco-forretning; specialiseret forretningsmæssig og teknisk basisundervisning om SMB-segment samt en plads i Cisco Partner Locator.

På SMB-markedet er kundefinansiering vigtigt for at skabe fortsat stigende vækstrater. Derfor får certificerede partnere også adgang til Cisco Capital's Easy Lease-program. Cisco kanalpartnere i 19 lande drager allerede fordel af Easy Lease, som nu udvides til 23 nye lande, herunder Østrig, Kina, Indien, Rusland, Saudi Arabien og Tyrkiet.

"Den nye Select-certificering vil hjælpe os med at realisere vores virksomheds enorme vækstmuligheder," siger Erik Thiele, direktør for GES Gesellschaft für elektronische Systeme GmbH, der er registreret Cisco partner. "Nu kan vi ikke alene tilbyde vores små erhvervskunder kommunikationsløsninger i verdensklasse - vi har også fået adgang til en helt ny indtægtskilde, blandt andet i kraft af managed service-tilbudet og adgangen til specialiserede ressourcer såsom uddannelse og marketing."

Priser og tilgængelighed
Ifølge planen bliver Cisco Smart Business Communications System tilgængelig for Cisco-partnerne i juni 2007. Det sker gennem Ciscos verdensomspændende kanaler. Amerikanske listepriser for systemet går fra $699 per bruger, inklusive netværk med komplet Cisco Unified Communications System-kapacitet og en Cisco Unified IP telefon. Den amerikanske listepris for Cisco Catalyst Express 520 er $1395. Den amerikanske listepris for Cisco 521 Wireless Express Access Point $499 og Cisco 526 Wireless Express Mobility Controller har en amerikansk listepris på $1799. Den særlige startpakke med Cisco Monitor Director og Cisco Monitor Manager har en amerikansk listepris på $2.900. Cisco Configuration Assistant er gratis.

Yderligere information om Cisco Smart Business Communications System kan findes på: http://www.cisco.com/go/sbcs.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del