Presseinformation & nyheder

Cisco afholder stor it-sikkerhedskonference i København

15. november 2006 afholdes konferencen Cisco Security 2006 i København. Konferencen, der henvender sig til it-fagfolk, som beskæftiger sig med netværkssikkerhed, åbnes med en keynote af den verdenskendte it-sikkerhedsguru Bruce Schneier.

Netværket er it-systemernes livsnerve, og netværkssikkerhed står derfor højt på dagsordenen i de fleste virksomheder og organisationer. Det kan ses på interessen for konferencen Cisco Security 2006, der er Ciscos hidtil største it-sikkerhedskonference i Danmark med plads til ca. 500 deltagere.

”Tilmeldingerne strømmer ind, og vi er allerede tæt på at kunne melde alt udsolgt,” siger Mogens Bransholm, adm. direktør for Cisco Danmark. ”På konferencen vil en række af vores internationale såvel som danske sikkerhedseksperter forklare, hvordan man etablerer strategier for netværkssikkerhed og fører dem ud i livet. Der er også mulighed for at udveksle erfaringer med de andre konferencedeltagere, så der er masser af faglig viden at hente,” siger Mogens Bransholm.

Sikkerhedsguru
Cisco Security 2006 åbnes med en keynote af sikkerhedsguruen Bruce Schneier, som har skrevet flere bestsellere om it-sikkerhed og vil være kendt af de fleste, som beskæftiger sig professionelt med it-sikkerhed. I sit indlæg vil Bruce Schneier argumentere for, at en virksomhed bør belønne dem, der har mulighed for at beskytte it-systemet, så de rent faktisk også gør det. Fraværet af økonomisk incitament er nemlig, ifølge Bruce Schneier, en hyppig årsag til brud på it-sikkerheden.

Netværkets selvforsvar
Omdrejningspunktet for konferencen vil være Ciscos strategi for netværkssikkerhed, ”The Self-Defending Network”.

”Menneskelige fejl er den største trussel mod it-sikkerheden. Derfor gælder det om at automatisere netværkssikkerheden mest muligt, så sikkerheden ikke står og falder med, hvad medarbejderne gør - eller ikke gør. Netværket skal selv kunne opdage og afvise trusler ved yderdøren, og arkitekturen skal tilrettelægges, så netværket hurtigt kan justeres og følge trusselsbilledet,” siger Henrik Ballermann, Cisco Danmarks tekniske chef.

Tre faglige spor
Bruce Schneiers indlæg suppleres af to keynotes af Cisco-sikkerhedseksperter om sikkerhedsarkitektur samt om, hvordan Cisco tager sin egen medicin og etablerer netværkssikkerhed i hele Cisco-organisationen.

Hele dagen kan deltagerne komme i direkte dialog med Cisco-eksperter på foredragsrækker, der følger tre faglige spor: Sikkerhedsstyring og -politikker, trusler og sikkerhedsforanstaltninger samt sikkerhedsinfrastruktur. En række af Ciscos sikkerhedspartnere udstiller på konferencen: Websense, Trend Micro, McAfee og RSA.

Cisco Security 2006 afholdes onsdag 15. november 2006 kl. 9:00-17:30 på hotel Scandic Copenhagen i København. Læs mere om konferencen her: www.cisco.dk/security2006

Yderligere information hos Cisco Danmark
Marketingchef Dorthe Dahlin Irvold, tlf.: 20 42 96 11, e-mail: ddahlin@cisco.com

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del