Presseinformation & nyheder

Cisco Systems har kåret årets danske partnere

Cisco Systems har kåret årets danske partnere

I fredags deltog 400 personer i årets store, danske partnerbegivenhed, Cisco Partner Kick-Off. Det faglige indhold blev rundet af med kåringen af årets Cisco-partnere.

Ved et stort arrangement i København i fredags fik 400 personer fra Cisco Systems' danske partnere et frisk indblik i Ciscos strategier, teknologier og partnerprogrammer. Anledningen til det traditionsrige Cisco Partner Kick-Off var som altid, at et nyt Cisco-finansår begynder.

Internationale Cisco-topfolk var på talerstolen for bl.a. at anskueliggøre for partnerne, hvordan Cisco planlægger at vokse inden for et af sine nyere forretningsområder, nemlig datacenternetværk. Talerne gjorde også meget ud af en af Ciscos nye teknologier, Unified Communications, som vil ændre måden vi arbejder på. Unified Communications er IP-kommunikation på tværs af applikationer og enheder, fx. e-mail, mobil- og fastnettelefoner, instant messagning, pc'er og PDA'er, og dermed en naturlig overbygning på IP-telefoni og call centre.

"Vores udvikling fra 'kun' at levere infrastruktur til også at levere applikationer, der øger effektivitet og kundetilfredshed, har været i gang længe og vil blive endnu mere udtalt fremover. Den bevægelse kan kun lade sig gøre med nogle meget kompetente partnere ombord," siger Cisco Systems' danske kanalchef Peter Klint. "Vores partnere og distributører spiller en helt afgørende rolle for vores forretning. Sidste finansår gjorde de det fantastisk godt og bidrog til vores danske vækst. Samtidig vil vi gerne komme bedst muligt fra start i det nye finansår, og det markerer vi med en begivenhed som Partner Kick-Off," siger Cisco Systems' danske kanalchef Peter Klint.

Årets partnere
Som traditionen byder, blev det faglige arrangement rundet af med kåringen af årets Cisco-partnere. Efter et tæt opløb gik priserne i de fire kategorier til følgende partnere:

  • Årets account manager: Martin Steen Franch, Conscia, for sit store kendskab til Ciscos forretning, begejstring for ny teknologi og medvirken til en række vigtige wins.
  • Årets systems engineer: Prisen går til sikkerhedsafdelingen hos Netdesign Vest for afdelingens fokus på at udbygge sin i forvejen store viden om netværkssikkerhed, for at have vundet en række vigtige sager, og for at være velanset og respekteret hos kunderne og hos Cisco.
  • Årets Vækstpartner: HP, som gennem flere år har arbejdet med at specialisere sig i Cisco, hvilket for alvor gav resultat i det netop afsluttede finansår. Partnerens store forretningsforståelse har udløst stor anerkendelse hos kunderne og hos Ciscos account-team.
  • Årets win: En større kommune, som blev vundet i tæt samarbejde med partneren IBM, der har leveret infrastrukturen baseret på Cisco-teknologi. Kommunens nye netværk er gjort klar til videreudvikling med bl.a. IP-telefoni og Unified Communications.

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del