Presseinformation & nyheder

Mogens Bransholm ny administrerende direktør for Cisco Systems Danmark

Mogens Bransholm ny administrerende direktør for Cisco Systems Danmark

Danske Mogens Bransholm vender hjem fra en international nøglestilling hos Cisco for at overtage roret hos Cisco i Danmark

Cisco Systems ® har udnævnt Mogens Bransholm til ny administrerende direktør for Cisco Systems Danmark ApS. Han overtager roret efter Niels Christian Furu, der efter mere end fire år som chef i Danmark er udnævnt til ny chef for netværksvirksomhedens schweiziske aktiviteter. Den 41-årige Mogens Bransholm, der har været i Cisco siden 1998, bliver hentet hjem fra posten som servicedirektør for Norden og Benelux. Han indledte sin karriere i Cisco med ansvaret for den danske forhandlerkanal, hvorefter han i en årrække stod for salg til de største danske kunder. I denne periode deltog han også i et stort omstruktureringsprojekt for at indføre en ny go-to-market model for Cisco i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Ciscos EMEA Vice President Andy Lockhardt fremhæver Mogens Bransholms stærke baggrund i Cisco blandt årsagerne til udnævnelsen: "Mogens har solid erfaring fra salg og service både fra sit arbejde i Danmark og Norden og Benelux. Han har skabt fremragende resultater i løbet af sine mange år i Cisco, og jeg er overbevist om, at han er den rette person til at tage over efter Niels Christian Furu," siger han.

Niels Christian Furu understreger:
"Jeg er glad for at overdrage stafetten til Mogens. Jeg kender ham som en virkelig engageret person med en smittende entusiasme, og jeg har stor tillid til, at han har det, der skal til for at løse opgaven med at videreføre vores succes i Danmark. Hans omfattende erfaring med rådgivning, hans solide tekniske kompetence og ikke mindst den tillid kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere igennem tiden har vist ham, gør ham til det helt rigtige valg," siger Niels Christian Furu.

Som ny chef for Cisco i Danmark vil Mogens Bransholm trække på erfaringer fra de seneste to år med løsningssalg og store globale kunder:
"Jeg overtager en toptunet og velkørende organisation. Det stiller naturligvis store forventninger til mig, hvilket jeg tager som en spændende udfordring. Jeg glæder mig til at fortsætte succesen og bruge nogle af de bedste ideer og den inspiration, jeg har fået fra andre lande," siger Mogens Bransholm. "Det er desuden mit mål at bruge den brede berøringsflade, jeg har fået i Cisco i mit nuværende job, til at plante Danmark endnu stærkere på Ciscos interne kort."

Mogens Bransholm ser også frem til at gense både sine gamle kunder og et marked, der er kendt i Cisco for at være teknologisk langt fremme:
"Den teknologiske udvikling i Danmark er lynhurtig, og det er min ambition, at vi sammen med vores kunder og partnere fortsat skal præge denne udvikling, specielt inden for IP-kommunikation, sikkerhed og mobilitet. Derudover bliver det spændende at videreføre samarbejdet med service providerne om at give danskerne adgang til de muligheder, næste generations netværk giver," siger han.

Mogens Bransholm bor i Charlottenlund med sin kone og to børn. Det meste af fritiden bliver brugt på familie og venner, men på flyrejserne de seneste år har der også været tid til at læse god skønlitteratur. Ud over bøger har den bærbare pc og sportstøj været faste rejseledsagere på de mange rejser. Han tiltræder den 7. marts 2005.

Billede af Mogens Bransholm kan rekvireres fra Tanja Doky på tlf. 33 37 65 72 eller e-mail tanja_doky@dk.bm.com

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del