Presseinformation & nyheder

Dansk Cisco-direktør udnævnt til chef i Schweiz

Dansk Cisco-direktør udnævnt til chef i Schweiz

Cisco Systems' danske chef Niels Christian Furu overtager ansvaret for selskabets schweiziske forretning og en række af Ciscos største multinationale kunder

Cisco Systems' ® danske chef Niels Christian Furu er udnævnt til chef for netværksvirksomhedens schweiziske forretning. Han får samtidig det overordnede ansvar for en række af Ciscos største multinationale kunder i finanssektoren og den farmaceutiske branche samt for nogle af de førende service providere i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Niels Christian Furu tiltræder sin nye stilling den 7. marts 2005.

Niels Christian Furu har stået i spidsen for Cisco Systems Danmark ApS siden august 2000 og har sammen med sine medarbejdere opnået bemærkelsesværdige resultater på det danske marked. Specielt har virksomheden markeret sig inden for trådløs LAN-teknologi, sikkerhedsløsninger og mest markant ført an i Europa inden for implementering af IP-telefoni- og kommunikationsløsninger.

"Med Niels Christian Furu ved roret som landechef har Cisco gjort store fremskridt på det danske marked gennem en væsentlig styrkelse af vores kunde- og partnerrelationer. I sit arbejde har han udvist en enestående evne til at samle og motivere en organisation til at styre mod et fælles mål. Blandt andet derfor blev Niels Christian for nylig udvalgt blandt sine ligestillede i Cisco EMEA og tildelt prisen 'General Manager of the Year'," siger Andy Lockhart, Vice President, Cisco EMEA. "Jeg har stor tiltro til, at Niels Christian er den rette person til at gentage succesen hos Cisco Schweiz. Hans ansvar bliver udvidet til at dække et større marked, hvor hans erfaring med store danske kunder vil være et stærkt aktiv i forhold til de vigtige multinationale kunder, vi har i Schweiz."

Niels Christian Furu mener, han har nået det, han ville i Danmark, og glæder sig til de nye udfordringer:
" Da jeg blev direktør, sagde jeg, at Cisco havde vilje og muskler til at præge den teknologiske udvikling - og det synes jeg, at vi i høj grad har vist. Cisco har blandt andet spillet en afgørende rolle i udbredelsen af IP-telefoni i både den offentlige og private sektor i Danmark. Min ambition om at gøre Cisco Danmark til et af de bedste Cisco-selskaber i verden er lykkedes, og efter en tid med et fantastisk samarbejde med kunder og samarbejdspartnere og ikke mindst med mine medarbejdere føler jeg, at det er tid til at videreføre mine planer om en international karriere," siger han.

Billede af Niels Christian Furu kan rekvireres fra Tanja Doky på tlf. 33 32 78 78 eller på e-mail tanja_doky@dk.bm.com.

# # #

Om Cisco Systems
Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del