Presseinformation & nyheder

Sveriges største hospital satser på forbedret patientpleje med Cisco teknologi

Sveriges største hospital, Karolinska Instituttet, ønsker at kunne tilbyde forbedret patientpleje og effektivisering af it-systemerne med netværksteknologi fra Cisco Systems®. Blandt andet slår hospitalet fire data centre sammen til to, og opbygningen af en Cisco Data Center Architecture skal forbedre hospitalets mulighed for udveksling af data.

Karolinska Instituttet daterer sig tilbage til det 17. århundrede og er derfor spredt over mange forskellige adresser rundt omkring i Stockholm. Muligheden for at forbinde lokaliteterne med hinanden og udveksle information hurtigt og sikkert er vital for at bevare hospitalets position som et af verdens førende inden for blandt andet kræftforskning og -behandling.

Udover den forbedrede patientpleje regner Karolinska Instituttet med at kunne realisere betydelige besparelser med netværksteknologien fra Cisco Systems®.

# # #

Om Cisco Systems Cisco Systems (NASDAQ: CSCO), der er førende i verden inden for netværksinfrastruktur til internettet, fejrer i år 20 år med fokus på teknologi-innovation, lederskab i branchen og Corporate Social Responsibility. Yderligere information om Cisco kan findes på www.cisco.com og www.cisco.dk, mens løbende nyheder kan ses på http://newsroom.cisco.com. Cisco-udstyr forhandles i Europa af Cisco Systems International BV, der er hundrede procent ejet af Cisco Systems Inc.

# # #

Cisco, Cisco Systems og Cisco Systems-logoet er registrerede varemærker for Cisco Systems Inc. og/eller virksomhedens datterselskaber i USA og visse andre lande. Alle andre varemærker nævnt i dette dokument tilhører deres respektive ejere.

Kontaktpersoner

Tom Christiansen, seniorkonsulent
Tlf: 36 92 52 57
Mobil: 61 67 81 60
tc@holm.dk

Jesper Brieghel, konsulent
Tlf.: 36 92 52 51
Mobil: 26 39 38 89
jb@holm.dk

Holm Kommunikation A/S
Grønningen 23
1270 København K
Tlf.: 33 93 23 33

Dorthe Dahlin Irvold
Marketingchef
Cisco Danmark
Tlf. 39 58 50 00 - mob. 20 42 96 11

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del