Der er behov for nyt it-fokus. Cisco inviterer til en europæisk session, hvor vi sammen med kunder og eksperter drøfter fremtidens applikationsdrevne it-landskab.

Nye konkurrenter, større kundekrav, behov for øget fleksibilitet – det er aspekter i dagens it-landskab, som kan holde mange it-ansvarlige vågne om natten.

Hvis virksomhederne ønsker at skabe bedre service, er det nødvendigt at kunne levere de rette applikationer til alle brugere over alt. Til tiden og fejlfrit.

Applikationer er ilt for virksomhederne. Men komplekse it-modeller gør det i mange virksomheder vanskelligt at tilbyde de applikationer, som brugerne efterspørger. Derfor mener Cisco, der er brug for et nyt it-fokus, som går langt ud over de nuværende SDN-løsninger. Et perspektiv, der skaber et fælles sprog blandt applikationer og deres underliggende infrastruktur.

Vær med, når Cisco, kunder og eksperter drøfter, hvordan it-ansvarlige i Europa kan skabe værdi i en app-fokuseret verden, og hvordan man kan navigere virksomhederne sikkert gennem en it-udvikling, der med eksponentiel hastighed forandrer verden omkring os.

Hvornår: Torsdag 28. november 2013 kl. 11:00

Hvor: Cisco TV http://newsroom.cisco.com/emearnetwork/

Hvis du har spørgsmål, du ønsker at stille panelet, så tweet dem til os på @CiscoEMEAR #TrendTalk.