Løsninger til mellemstore virksomheder

IT til mellemstore virksomheder

Få mere at vide om, hvordan prisbillige og meget sikre IT-løsninger kan tilføre din virksomhed værdi.

Lad os hjælpe

Få det netværk, du skal bruge for at skabe vækst i din virksomhed

Hvis du har en mellemstor virksomhed med mellem 100 og 1000 medarbejdere, skal du have en prisbillig, højt skalérbar IT-infrastruktur, som kan udvides i takt med, at din virksomhed vokser.

Du kan bruge Ciscos portefølje af produkter og løsninger til mellemmarkedet til at holde dig et skridt foran konkurrenterne. Fra datacenter til collaboration, fra mobilitet til sikkerhed, lokalt eller i skyen - vi tilbyder hardware- og softwarebaserede løsninger, der er baseret på 29 års erfaring som førende inden for branchen. Du får fordel af:

  • En omfattende portefølje af løsninger til mellemmarkedet, med fleksible implementeringsløsninger og markedets bedste samlede udgifter ved ejerskab
  • Et globalt netværk af pålidelige partnere, der gør det nemt at vælge, implementere og administrer din IT, så du kan fokusere på din forretning
  • Et pålideligt netværk, der giver dig gnidningsfri migrering til nye teknologier og anerkendt investeringsbeskyttelse
  • Lifecycle-finansiering med fleksible muligheder for opgradering og migrering
Forretningsmæssige udfordringer

Forretningsmæssige udfordringer

Hver eneste dag skal du træffe strategiske beslutninger for at skabe virksomhedsvækst og øge produktiviteten hos dine ansatte. Øge effektiviteten og omkostningsbesparelserne. Og overgå dine kunders stigende forventninger.

Få mere at vide om, hvordan du imødekommer dine forretningsmæssige udfordringer.
IT-mæssige udfordringer

IT-mæssige udfordringer

Med den rette IT-infrastruktur kan du udrulle nye virksomhedsapplikationer og -løsninger med minimalt arbejde. Nem implementering og administration af din infrastruktur. Omdan dit datacenter til en strategisk ressource, der giver synlighed, administrationsmuligheder og realtidskontrol.

Se, hvordan du kan overkomme de IT-mæssige udfordringer.
Markedsindflydelse

Markedsindflydelse

I dag forventer kunderne mere, og hurtigere. For at kunne følge med skal du følge med i de nyeste tendenser og krav, få mest muligt ud af offentlige, private og hybride skyer, understøtte din mobile BYOD-arbejdskraft og reducere risikoen, samtidig med at du overholder lovgivningen.

Få mere at vide om, hvordan du holder dig på forkant af forventningerne.
Partnere

Partnere

Vores partnerleverede løsninger til mellemmarkedet kan give dig den konkurrencemæssige fordel, du har brug for for at kunne skabe vækst i din virksomhed og holde den smidig. Implementér collaboration-løsninger, flyt til skyen, enklere mobilitet og BYOD og opnå IT-sikkerhed, robusthed og ro i sindet ved at arbejde med partnere, du kan stole på.

Find en forhandler.

Følg os

Finansiering af virksomhedsinnovation
Del

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del