Målgruppe: Slutkunder

Cisco Virtual Update
Cisco inviterer hermed til Cisco Virtual Update, en seminarrække der foregår via WebEx. Indholdet på en Cisco Virtual Update er af teknisk karakter, og et vist forkundskab er en fordel på de enkelte sessioner. Hensigten er at kombinere teknisk information med faktiske demonstrationer, hvor dette er relevant og muligt. Cisco Virtual Updates er korte og præcise sessioner, og de er derfor et supplement til andre opdateringer fra Cisco Danmark.

UC Update
På denne Cisco Virtual Update får du et overblik over nyhederne for Cisco Jabber klienter til desktop og mobile enheder.

Jabber-klienterne giver medarbejderne fuld adgang til virksomhedens unified communication-tjenester på deres Windows/MAC pc eller deres BYOD (Bring Your Own Device) smartphone/tablet.

På denne Cisco Virtual Update vil vi præsentere de nyeste funktioner i seneste og kommende Jabber-klienter til hhv. desktop pc’er og smartphones/tablets, bl.a. vha demo. I sessionen gennemgår vi også en ny løsning for hurtig Jabber desktop-deling vha den netværksbaserede (on-prem) webkonferenceløsning som hedder ’WebEx Meetings Server’.

Agenda:

  • Status for Jabber-klienter
  • Nye funktioner i Jabber-klienter
  • Introduktion til ny webkonference og desktop delingsløsning: WebEx Meetings Server
  • Roadmap og planer for kommende release

Taler på denne Cisco Virtual Update er:
Michael Ahrensburg, Cisco.

Sted:
via WebEx (detaljer sendes til tilmeldte deltagere)

Tidspunkt:
11. juni 2013 kl. 9.00-10.00

Tilmeld dig sessionen her