Målgruppe: SP

Cisco Virtual Update
Cisco inviterer hermed til Cisco Virtual Update, en seminarrække der foregår via WebEx. Indholdet på en Cisco Virtual Update er af teknisk karakter, og et vist forkundskab er en fordel på de enkelte sessioner. Hensigten er at kombinere teknisk information med faktiske demonstrationer, hvor dette er relevant og muligt. Cisco Virtual Updates er korte og præcise sessioner, og de er derfor et supplement til andre opdateringer fra Cisco Danmark.

CPE Update
På denne CVU kigger vi på de nye 800 routere. Det drejer sig om 812, 860VAE og 890. Specifikationer og anvendelses områder gennemgås ligeledes.

Når det drejer sig om provisionering og vedligeholdelse af consumer CPE, har TR-069 længe set besnærende ud idet den som en standard protokol ikke låser den enkelte Service Provider fast til en bestemt leverandør.

Cisco’s bud på en TR-069 platform hedder Cisco Prime Home og indeholder en række Spændende funktioner, bl.a. Prime Home Subscriber Portal, Bandwidth Monitor og Consumer Device Click-Through, der ud over den enkelte SP’s administration af den til kunden leverede CPE også giver den enkelte kunde en portal via ISP’en til sit eget hjemme netværk.

Talere på denne Cisco Virtual Update er: Henrik Bønnelycke & Joachim Jerberg Jensen, Cisco.

Sted:
via WebEx (detaljer sendes til tilmeldte deltagere)

Tidspunkt:
06. marts 2013 kl. 9.00-10.00

Tilmeld dig sessionen her