Målgruppe: Slutkunder/Partnere

Cisco Virtual Update
Cisco inviterer hermed til Cisco Virtual Update, en seminarrække der foregår via WebEx. Indholdet på en Cisco Virtual Update er af teknisk karakter, og et vist forkundskab er en fordel på de enkelte sessioner. Hensigten er at kombinere teknisk information med faktiske demonstrationer, hvor dette er relevant og muligt. Cisco Virtual Updates er korte og præcise sessioner, og de er derfor et supplement til andre opdateringer fra Cisco Danmark.

Cisco WebEx Meeting Server Deepdive
På denne Cisco Virtual Update laver vi en grundig gennemgang af Ciscos nye webkonference-løsning, Cisco WebEx Meetings Server (CWMS). Med CWMS installeret i dit firmas datacenter får medarbejderne mulighed for på enkel vis at skedulere eller ad hoc igangsætte en webkonference med højkvalitets audio, video og skærmdeling. Mødeforbindelsen er krypteret efter de nyeste standarder for både interne og eksterne deltagere.

CWMS inkluderer også de brugervenlige features mange kender fra den cloud-baserede WebEx Meeting Center løsning, bl.a. WebEx Meetings Apps til iOS- og Android-baserede mobile enheder samt plug-ins, der gør det enkelt at opsætte og igangsætte webkonferencer via din kalender eller andre applikationer (Outlook, Office, Office 365, Lotus Notes, m.fl.) på din PC (Windows/Mac).

Vi præsenterer de nyeste features i CWMS release 2.x og kommer også omkring planerne for den kommende release. Endvidere beskriver vi forudsætninger for installation og udrulning af CWMS løsningen. Vi slutter af med en demonstration.

Sted: via WebEx (detaljer sendes til tilmeldte deltagere)
Tidspunkt: 18. marts 2014 kl. 9.00-10.00

Tilmeld dig sessionen her