Målgruppe: Slutkunder/Partnere

På denne Cisco Tech Update skal vi tale om Security ISE og ASA CX.

Vi gennemgår og demonstrerer de nyeste features på Cisco ASA Next Generation Firewalling og giver endvidere en tidlig forsmag på fremtidige services såsom Next Generation Threat Profiles og nye management features.

Vi kigger på de nyeste ISE (Identity Service Engine) features, herunder integration mellem ISE og Cisco AnyConnect, samt MDM integration og et kig ind i fremtidige releases.

Forsvar netværket mod advancerede angreb med Cisco Cyber Threat Defense solution. Mulighederne for at få synlighed for hvilke maskiner som er inficerede, lækker data eller spreder vira/malware i netværket med Cisco Cyber Threat Defense demonstreres. Vi præsenterer endvidere Ciscos seneste opkøb af Artifical Intelligence virksomheden Cognitive Security, som ligger til grund for Cisco Cyber Threat Defense 2.0.

Sidst men ikke mindst gennemgår vi de seneste releases af Cisco Cloud Web Security, Cisco Email Security samt den nye virtuelle Web Security Appliance.

Talere på denne Cisco Tech Update er Christian Heinel, Christian Bermann og Brian Hansen, Cisco.

Tid og sted:
Tirsdag den 19. november 2013 kl. 13.00-16.00
Scandic Hotel Århus
Rytoften 3
8210 Århus V

Torsdag den 21. november 2013 kl. 13.00-16.00 (BEMÆRK NY ADRESSE!)
Cisco Danmark
Lautrupsgade 7, 7. sal
2100 København Ø

Hvem bør deltage:
Dette seminar er for Cisco Technical Community, der er Ciscos forum for dig med teknisk indsigt og interesse. Du er velkomme! n til at videregive invitationen eller medbringe kolleger med interesse for emnet - husk blot tilmelding.

Tilmeld dig sessionen her