Målgruppe: Slutkunder/Partnere

Video bliver mere og mere tilgængeligt uanset enhed og sted, og det bliver en vigtigere del af manges daglige kommunikation. Det gælder fra mobilen/tablet'en over pc'en og skrivebordet til mødelokalet.

På denne Cisco Tech Update kigger vi på de seneste nyheder inden for Cisco Collaboration, og der vil være en del fokus på "Video everywhere", men der bliver også plads til andet. Vi kommer omkring en lang række emner, store og små, men af de større kan nævnes:

  • Desktop Experience DX650 - Det personlige Android-baserede desktop videoendepunkt, der understøtter op til Full HD
  • WebEx Enabled TelePresence Meetings der tilbyder to-vejs video og dokumentdeling mellem WebEx-møder og TelePresence-systemer
  • Jabber IM/Presence, voice og video i én klient på iPhone og Android
  • "Fleksibel udrulning" der på flere platforme giver mulighed for at installere Jabber som en ren IM/Presence klient, som en ren voice/video-klient eller som en fuld klient med IM/Presence/voice/video afhængigt af brugerens behov
  • Jabber remote access
  • Nyheder på EX, MX og C-serien

Taler på denne Cisco Tech Update er Per Toft, Cisco.

Tid og sted:

Onsdag den 29. maj 2013 kl. 13.00-16.00
Scandic Hotel Århus
Rytoften 3
8210 Århus V

Torsdag den 30. maj 2013 kl. 13.00-16.00
Cisco Danmark
Automatikvej 1
2860 Søborg

Hvem bør deltage:
Dette seminar er for Cisco Technical Community, der er Ciscos forum for dig med teknisk indsigt og interesse. Du er velkommen til at videregive invitationen eller medbringe kolleger med interesse for emnet - husk blot tilmelding.

Tilmeld dig her