Målgruppe: Slutkunder

Står sikkerhed højt på din agenda? Er din virksomhed beskyttet eller begrænset af jeres systemer?

Medarbejdere bliver mere og mere mobile og tilgår virksomheden fra flere forskellige devices. Dermed stiger behovet for klare politikker omkring brugen af internet og devices for at kunne åbne op for brugen og høste fordelene ved de globale megatrends så som mobility og cloud  uden at udsætte virksomheden for unødvendige risici. Samtidig er det vigtigt, at det kan ske på en måde, hvor det kan lette administrationen af brugerne og samtidig give det fulde overblik.

Cisco Security teamet har på denne dag samlet de sidste nye landvindinger, og vi vil adresse både det tekniske og forretningsmæssige aspekt. Vi kommer til at se nærmere på både ASA Next Generation Firewall, web og email sikkerhed, og dagen vil inkludere flere deep dives.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at lære mere om, hvordan Cisco Security løsningerne kan bruges med fordel i din virksomhed.

Talerne på dagen vil være fra Ciscos globale security organisation, og seminaret afholdes derfor på engelsk.

Agenda:

8.30 Registrering & morgenkaffe
9.00 Keynote update SecureX and market update
9.15 Next Generation Firewall for BDMs
10.15 Kaffepause
10.30 Next Generation Security deep-dive - AVC, WSE, and CWS
12.00 Frokostpause
12.30 Web and email security deep-dive
14.00 Afslutning

Tid og sted:
Torsdag den 2. maj 2013 kl. 9.00-14.15
Bibliografen Bagsværd Hovedgade 116
2880 Bagsværd

Hvem bør deltage:
Dette seminar er for Cisco Technical Community, der er Ciscos forum for dig med teknisk indsigt og interesse. Du er velkommen til at videregive invitationen eller medbringe kolleger med interesse for emnet - husk blot tilmelding.

Tilmeld dig her