Målgruppe: Slutkunder

Under overskriften TOMORROW starts here har vi fornøjelsen af at invitere dig til Cisco Connect 2014, som løber af stablen i Bella Center onsdag den 7. maj. Vi glæder os til at kunne dele en spændende dag, hvor vi vil inspirere dig med de nyeste trends og et kig ind i vores teknologiunivers. Det gør vi med en blanding af internationale og lokale talere fra Cisco og fra vores kunder.

Connect the Unconnected. Mere end 99% af alle ting, mennesker, processer og data er endnu ikke forbundet til internettet. Dette tal vil ændre sig drastisk frem mod 2020. Vi vil se mobilitet være en drivkraft, og alt fra produktion til detailhandel vil få glæde af at kunne strømline tilgangen til markedet og kunderne via nye kanaler. Vi ser allerede byer, som tager disse muligheder til sig og tænker it ind i alt fra infrastruktur til kontakten til borgerne. Også virksomheder begynder at tænke dette ind i deres produkter, så som vindmøller, kaffemaskiner og intelligente biler.

Hvordan kan du som it-professionel få mest potentiale ud af denne udvikling? Hvordan kommer din virksomhed med på bølgen? Hvis du har et ansvar for at sikre din virksomheds vækst og udvikling ved brug af de rette it-værktøjer, så er Cisco Connect noget for dig.

Dagen bliver styret af moderator Mikael Kamber, nyhedsvært på TV2, der binder konferencen sammen med dialog og skarpe spørgsmål. Traditionen tro stiller vores mange partnere op med spændende løsninger i det store udstillingsområde, og der vil være god tid til at besøge udstillerne og finde ny inspiration.

Tid og sted:
Onsdag den 7. maj 2014 kl. 9.00-16.00
Bella Center
Center Boulevard 5
2300 København S

Hvem bør deltage:
Cisco Connect er målrettet IT-beslutningstagere inden for både forretning og teknik i store virksomheder, offentlige institutioner, Service Providers, broadcasters og små og mellemstore virksomheder.

Eventen er relevant for profiler som f.eks. CxO, direktører, IT-chefer, medie-chefer, business development managers, netværkschefer, netværksspecialister, systemarkitekter, server og storage managers, projektledere, driftschefer, konsulenter og andre med ansvar for at implementere deres organisations IT-strategi.

Læs mere om Cisco Connect 2014 her