Målgruppe: Slutkunder

Your Vision Made Possible – årets tema på Cisco Connect, som vi slår dørene op til den 18. april 2013 i Bella Center i København. Vi kan for syvende gang byde vore kunder indenfor til en spændende dag, hvor vi via en blanding af keynotes, lokale talere og ikke mindst spændende kundehistorier kan inspirere dig. Cisco Connect er målrettet dig, som har et ansvar for at sikre din virksomheds vækst og udvikling ved brug af de rette it-værktøjer.

På sidste års konference talte vi om Bring Your Own Device (BYOD), og om betydningen og mulighederne med denne teknologiske evolution. Her et år senere er BYOD gået fra at være et fænomen, som alle talte om, til det stadie hvor flere og flere virksomheder vælger at understøtte det for at drage nytte af den stigende brug af mobilitet i medarbejdernes hverdag. Mobilitet og fleksibilitet er i den forbindelse nøgleord, consumerization-bølgen har gjort tablets og smartphones til hver mands eje, og fritid og arbejdstid smelter mere sammen. Medarbejderne har et ønske om at kunne tilgå virksomhedens systemer og applikationer med egne devices, og virksomheden har en interesse i at beskytte sine data og forretningskritiske systemer. Hvordan kombineres de to ønsker? Svaret er Unified Access, som du vil høre meget mere om på Cisco Connect i år.

Som noget nyt vil konferencen køre parallelt i 10 lande i Nordeuropa, og vi vil i løbet af dagen samsende med de øvrige lande for at du kan få adgang til de bedste keynotes. Du vil blandt andet kunne lytte til Carlos Dominguez, SVP Cisco Systems, Andrew Butler, VP og Distinguished Analyst fra Gartner, Sheila Jordan, SVP Cisco Systems og ikke mindst en spændende keynote fra Intel®, som alle vil adressere BYOD evolutionen og mulighederne for at skabe vækst baseret på evolutionen i markedet.

I Danmark vil dagen blive styret af moderator Cecilie Beck, nyhedsvært på TV2, der binder konferencen sammen med dialog og skarpe spørgsmål. Traditionen tro stiller vores mange partnere op med spændende løsninger i det store udstillingsområde, og der vil være god tid til at besøge udstillerne og finde ny inspiration.

Tid og sted:
Torsdag den 18. april 2013 kl. 9.00-16.30
Bella Center
Center Boulevard 5
2300 København S

Hvem bør deltage:
Cisco Connect er målrettet IT-beslutningstagere inden for både forretning og teknik i store virksomheder, offentlige institutioner, Service Providers, broadcasters og små og mellemstore virksomheder.

Eventen er relevant for profiler som f.eks. CxO, direktører, IT-chefer, medie-chefer, business development managers, netværkschefer, netværksspecialister, systemarkitekter, server og storage managers, projektledere, driftschefer og andre med ansvar for at implementere deres organisations IT-strategi.

Læs mere her