Målgruppe: Slutkunder / Partnere

Cisco Virtual Update

Cisco inviterer hermed til Cisco Virtual Update, en seminarrække der foregår via WebEx. Indholdet på en Cisco Virtual Update er af teknisk karakter, og et vist forkundskab er en fordel på de enkelte sessioner. Hensigten er at kombinere teknisk information med faktiske demonstrationer, hvor dette er relevant og muligt. Cisco Virtual Updates er korte og præcise sessioner, og de er derfor et supplement til andre opdateringer fra Cisco Danmark.

Unified Access C3850

Unified Access er Ciscos skelsættende måde at samle det kablede og trådløse netværk under et. 3850 og 3650 stackbare switche er unikke eksempler på, hvordan man opbygger fremtidens netværk.

Vi vil på denne Cisco Virtual Update kigge bag om disse arkitektperler og afsløre selve opbygningen, så man oplever det fulde potentiale for disse enheder.
Derudover vil vi genemgå designforslag til daglig anvendelse, positionering i forhold til andre serier samt feature- og funktionsroadmaps, Vi tager et kort sneakpeak på 10gig til desktoppen og de kommende AC multigigabit AP'er.

Tilmeld dig og bliv inspireret til hvordan du designer fremtidens unified netværk.

Sted: via WebEx (detaljer sendes til tilmeldte deltagere)
Tidspunkt: 21. maj 2014 kl. 9.00-10.00
Tilmeld dig sessionen her