Målgruppe: Slutkunder/Partnere

Cisco Application Visibility and Control (AVC) og Cisco Medianet er løsninger der giver synlighed for de applikationer, der kører i netværket. De giver bl.a. mulighed for at forbedre performance for de vigtige applikationer og reducere OPEX i forbindelse med fejlsøgning af problemer - en utrolig vigtig funktionalitet for et fremtidigt netværk.

På denne Cisco Tech Update gives en teknisk gennemgang af AVC, overblik over konfiguration for såvel trådet som trådløst og samspil med Prime Infrastructure (PI). Dernæst en teknisk gennemgang af Cisco Medianet, overblik over konfiguration og samspil med Prime Infrastructure (PI). For AVC og Medianet gives endvidere anbefalinger og erfaringer med "hvordan man kommer i gang" samt status på implementeringen på forskellige Cisco produkter.

Til slut gives en status på Cisco Wide Area Application Services (WAAS), nyheder og lignende.

Taler på denne Cisco Tech Update er Per Jensen, Cisco.

Tid og sted:
Tirsdag den 25. februar 2014 kl. 13.00-16.00
Scandic Hotel Århus
Rytoften 3
8210 Århus V

Torsdag den 27. februar 2014 kl. 13.00-16.00 (BEMÆRK NY ADRESSE!)
Cisco Danmark
Lautrupsgade 7, 7. sal
2100 København Ø

Hvem bør deltage:
Dette seminar er for Cisco Technical Community, der er Ciscos forum for dig med teknisk indsigt og interesse. Du er velkomme! n til at videregive invitationen eller medbringe kolleger med interesse for emnet - husk blot tilmelding.

Tilmeld dig her