Kompetencer

Cygate Danmark A/S har gennem de senere år opbygget ekspertviden omkring VoIP- og IP-telefoni installationer baseret på Cisco CallManager, Cisco IP-telefoner, gateways og IOS routere. Dette er gjort gennem arbejde udført hos kunder, som bla. omfatter kommuner og fagforeninger.

Cygate Danmark A/S har fokuseret på at tilbyde løsninger der giver hurtigst "Return Of Investment" og samtidig giver fleksibiliteten der kendertegner VoIP- og IP-telefoni installationer.

Cygate Danmark A/S er bl.a. Cisco IP-Telefoni og Voice-Access specialiserede og har derigennem opnået en stor viden og kompetence. Endvidere har vi CCIE og CCNP certificerede konsulenter.

Vi har også en større udviklingsafdeling med stor XML kompetence som laver integrerede applikationer til IP-telefoni og VoIP systemer (eksempelvis Outlook kalender integration til telefon).

Vores CCSI (Certified Cisco Systems Instructor) er bla. certificeret til at afholde følgende kurser: Cisco IP Telephony (CIPT) og Cisco Voice over Frame-relay, ATM and IP (CVoice).

Strategi

Cygate Danmark (CDK) henvender sig primært til mellemstore kunder med 50-2000 brugere, men Cygate-koncernen står også bag flere af Nordens største VoIP-installationer og vi råder over de fornødne ressourcer til at påtage os meget store projekter, når muligheden skulle opstå.

CDK har fokus på det danske marked, men i kraft af vore nordiske søsterselskaber og et internationalt samarbejde med Telindus er vi i stand til at levere og servicere IP-telefoni og VoIP-løsninger over hele verden.

CDK er en ren netværksleverandør, vi segmenterer primært vort marked horisontalt, på basis af løsningsteknologier. På IP-telefoni og VoIP-området har vi dog sat særlige ressourcer af til bearbejdning af kommune-markedet, hvor vi i forvejen står stærkt.