Opdag

Få fordel af virtualisering med Unified Computing


"Vi besluttede at implementere denne løsning, fordi den giver den højeste effektivitet pr. m2, hvad angår processorydelse. Vi kan også administrere løsningen vha. et brugervenligt, centralt administrationsværktøj, Cisco UCS Manager. Dette giver os den største fleksibilitet og skalerbarhed."

Fabian Waser, administrerende direktør hos vCloud

I dag betror mere end 11.000 kunder verden over deres forretning til Cisco UCS (Unified Computing System), drevet af Intel® Xeon®-processoren. Ved at implementere virtualisering med UCS oplever kunder en positiv ændring, herunder:

 • 30 % lavere omkostninger til infrastruktur
 • 40 % forbedring i applikationsydelse
 • 90 % reduktion i implementeringstid

Cisco UCS i tal


Tal og fakta er den bedste måde at bevise noget. Reelle kundefordele ved at bruge Cisco UCS omfatter:

 • Et fald på 80% i den tid, det tager at implementere og administrere servere
 • En 20% reduktion af omkostningerne ved at køre en CRM-applikation

Følgende video beskriver også, hvad 900 betyder, når det handler om fordele for UCS-kunder.Cisco UCS, drevet af Intel® Xeon®-processoren, blev udviklet til enkelthed, integration, hastighed, automatisering og brugervenlighed.

 

Vidste du det?

Cisco UCS (Unified Computing System), drevet af Intel® Xeon®-processoren, har slået 63 verdensrekorder i ydelse i løbet af kun tre år.

Forskellige leverandører kører brancheanerkendte benchmark-ydelsestest, f.eks.:

 • VMware VMmark
 • Oracle benchmarks
 • SPEC-benchmark (Standard Performance Evaluation Corporation)

På kun tre år har Cisco UCS takket være den unikke samlede arkitektur sat nye rekorder i op til 63 af disse ydelsestest. Dette resultat er et bevis på, hvor effektiv en samlet arkitektur er.

> Få mere at vide


Sammenlignet med et HP-system er Cisco UCS 47 % hurtigere med 67 % færre trin, hvis man skal føje en ny server til et kørende system.

Cisco UCS handler om at gøre it enklere, hurtigere og mere effektiv, hvilket betyder at systemet er nemmere at sætte op og udvide. Cisco gav det uafhængige selskab Principled Technologies til opgave at sammenligne processen, hvor to blades føjes til et kabinet på et Cisco UCS- og et HP-system.


Resultat: Det involverer 67 % færre trin at føje to blades til et kørende Cisco UCS, end i et HP Blade-kabinet.

> Læs rapporten (PDF - 773 KB)


Cisco UCS Blades distancerer HP

I følgende video sammenligner Principled Technologies processen med at implementere blades på et Cisco UCS- og på et HP-system. Se, hvorfor Cisco UCS-implementeringen er 47 % hurtigere.Cisco er den eneste leverandør, som leverer den samme administration og de samme fordele for blade- og rack-formfaktorer.

Normalt har blade-servere givet bedre tæthed og avanceret administration med et niveau af integration, ofte ved at føje komplekse og uensartede moduler til systemet. Men rack-baserede servere blev administreret som adskilte enheder.


Cisco UCS leverer samlet, indlejret administration til netværk, storage og beregninger. Og endnu bedre: Så får kunderne de samme fordele, uanset om de implementerer blade- eller rack-formfaktorer eller begge. Cisco UCS Manager udnytter fordelene ved samling.

> Få mere at vide


Cisco Extended Memory-teknologi kan hjælpe dig med til at reducere anlægsudgifter og driftsomkostninger.

Gennem en innovativ arkitektur understøtter Cisco UCS store hukommelses-footprints på op til 192 GB RAM. Denne arkitektur bruger prisbillige 4 GB DIMM-moduler (Dual In-line Memory Module) i stedet for de dyrere 8 GB DIMM-moduler.


Ved at bruge op til 384 GB RAM på et dobbeltsokkelsystem opnår du også understøttelse af flere virtuelle maskiner på applikationer, som kræver meget RAM. Du kan derfor reducere dine investeringer i softwarelicenser, som normalt er bundne til CPU'en. Resultat: Du kan gøre mere med mindre.

> Få mere at vide


Du kan bruge et online værktøj til at afgøre dit potentielle afkast ved at implementere Cisco UCS.

Cisco stiller et gratis online værktøj til rådighed, hvor du kan beregne de samlede ejeromkostninger og afkast med UCS. Du beskriver dit nuværende servermiljø og vælger en mulig UCS-løsning som sammenligning og kan derefter få vist, hvor du vil spare penge.

> Prøv værktøjet


Cisco Capital stiller en komplet finansieringsløsning til rådighed for alle datacentrets komponenter.

Cisco Capital stiller en komplet finansieringsløsning til rådighed for alle komponenter i det virtualiserede, cloud-baserede datacenter: Beregn, netværk og storage. Uanset om du bygger nye faciliteter eller opgraderer din eksisterende datacenterplatform, vil vores konkurrencedygtige rente hjælpe dig med at minimere omkostningerne ved migreringen.


Vi tilbyder også attraktive trade-in-muligheder, så du kan opdatere din nuværende server- og blade-teknologi hurtigere. Og ved at tilbyde én kontrakt til hardware, software og tjenester fremmer vi større gennemsigtighed ved de samlede ejeromkostninger og en enklere model til intern omkostningsdækning.


Få mere at vide om finansiering af Cisco UCS:Kundereferencer

Find ud af, hvordan andre kunder har opnået fordele ved Cisco UCS (Unified Computing System), drevet af Intel® Xeon®-processoren.Italiensk el-firma nedbringer it-omkostninger med 75 % (PDF - 354 KB)


Vi beregnede, at UCS havde det bedste forhold mellem pris og ydelse af alle de systemer, vi overvejede. UCS's integrerede design forenkler it-arkitekturen i en sådan grad, at man kan få meget interessante besparelser. Vi kunne f.eks. nedbringe vores it-driftsomkostninger med ca. 75 %."


– Samuele Cerquetti, CIO, EdifLuksushotel i Zürich tilbyder fabelagtig service (PDF - 470 KB)


"...40 fysiske servere er blevet erstattet med 6 UCS blades. I starten var vi skeptiske og troede, at Cisco-løsningen måske var for stor til vores behov, men den attraktive pris, enkle administration og de mange funktioner overbeviste os til sidst."


– Patrick Stäheli, teknisk direktør, Dolder Grand HotelSchweizisk leverandør leverer infrastruktur som en service (PDF - 413 KB)


"Vi besluttede at implementere denne løsning, fordi den tilbyder den højeste effektivitet pr. m2, når det gælder processorydelse og storage-tæthed… Vi kan også administrere løsningen vha. et brugervenligt, centralt administrationsværktøj, Cisco UCS Manager."


– Fabian Waser, administrerende direktør, vCloudØstrigsk firma bruger UCS til at imødekomme kraftig stigning i antallet af brugere
(PDF - 245 KB)


"De tjenesteprofiler, der er tilgængelige med Cisco UCS, betyder, at vi nu kan opsætte allerede konfigurerede maskiner i løbet af få minutter. Tidligere ville det tage mindst en dag."


– Arthur de Pauw, driftschef, ThalesMediefirma får større overskud med internetstreaming (PDF - 372 KB)


"Det at streame GOL TV til internettet, kan åbne døren til øget indtjening på reklamer og abonnementer med en estimeret værdi på op til 300.000 euro, samtidig med at det ville eliminere behovet for udlicitering af indhold, hvilket forventes at give en besparelse på 250.000 euro pr. år… Med Cisco UCS kan en ny tjeneste nu forsynes og implementeres ca. 50 % hurtigere."


– Gustau Serra, CIO, MediaproOffentlig virksomhed i Luxembourg kan nemt øge antallet af tjenester
(PDF - 163 KB)


Den hastighed, hvormed Cisco installerede alt, forbløffede mig virkelig. Det var utroligt at se, hvor nemt det gik. Der er ufattelig mange muligheder for integration med netværket, og konfigurationen sker via træk og slip. Med installationen af Cisco UCS er Chambre de Metiers nu klar til at opsætte en sikker cloud."


– Jean-Yves Kayser, projektleder og it-specialist, Chambre des Métiers
Læs flere historierLad os hjælpe
Tal med os om Cisco UCS

 • Teknisk support
 • Find en lokal partner
 • Ring til os
  8088 5967


Intel, Intel-logoet, Intel Inside, Intel Core og Core Inside er varemærker tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.