Video is uw nieuwe spreekbuis

TelePresence, Next-Generation Video Conferencing

De wereld wordt groter en complexer, wat snellere samenwerking steeds crucialer maakt. Hoe krijg ik iedereen met de neus dezelfde kant op? Hoe zet ik schaalbare middelen in ťťn keer op meerdere plekken tegelijk in? Hoe onderhoud ik persoonlijke relaties met een groeiend netwerk van collega's, klanten, instanties, partners en adviseurs?

TelePresence stelt de mens centraal

TelePresence stelt de mens centraal

Cisco TelePresence stelt de mens centraal bij videosamenwerking. De toepassing stimuleert mensen om op nieuwe manieren samen te werken, om transformatie en innovatie te versnellen en meer te bereiken met minder middelen. Dit is de videosamenwerking van de toekomst, waarbij iedereen, overal, met elkaar in contact kan komen en efficiŽnter kan werken dankzij de meest natuurlijke en levensechte communicatiebeleving.


Bedrijfstransformaties mogelijk maken

Bedrijfstransformaties mogelijk maken

Organisaties overal ter wereld ervaren de transformatieve kracht van Cisco TelePresence. Stel u eens voor dat schaalbare specialisten op meerdere plekken tegelijk kunnen zijn om de efficiŽntie van medewerkers te verhogen en innovatie binnen uw organisatie te stimuleren. Onze klanten behalen concurrentievoordeel dankzij betere samenwerking en komen tot de conclusie dat TelePresence veel meer is dan een leuk hebbedingetje-het is een cruciale toepassing.

Voor iedereen en overal

Voor iedereen en overal

Wij hebben voor iedereen, overal ter wereld, de perfecte oplossing, of u nu een kleine startende ondernemer bent, een overheidsinstantie, of onderdeel uitmaakt van een internationale onderneming die diensten levert aan duizenden gebruikers. Wij nodigen u uit om kennis te maken met een van de meest gebruiksvriendelijke TelePresence-portfolio's en samenwerkingsarchitecturen van dit moment. Video-integratie is sneller gerealiseerd dan u denkt.

Favoriete TelePresence-tweets

Twitter-logo