Oplossingen

Connected Life at Home

Het 'Connected Life' thuis

Meer informatie over hoe de consumentenoplossingen van Cisco uw medianet kunnen uitbreiden naar de huiskamer om op kosteneffectieve, innovatieve wijze inhoud en services te leveren.

Consumentenoplossingen voor het Connected Life
Consumenten stellen voor elk apparaat steeds hogere eisen aan de media. Ze willen het Connected Life, met toegang tot:

  • Any-playservices
  • Een uitgebreid aanbod aan inhoud
  • Geïntegreerde visuele, sociale en persoonlijke ervaringen
  • Overal en altijd media

U kunt een dergelijke service aanbieden door uitbreiding van uw medianet, een volledig IP-netwerk van de volgende generatie dat is geoptimaliseerd voor rich media in de huiskamer.

Eenvoudig en krachtig
De consumentenoplossingen van Cisco leveren eenvoudige en krachtige opties voor thuisnetwerken en het delen van inhoud. Met deze opties kunt u zich onderscheiden van de concurrentie, terwijl u tegelijkertijd de gebruikskosten minimaliseert.

De consumentenoplossingen en -services van Cisco helpen u om ook het 'Connected Life at Home' te bouwen.

Persoonlijke inhoud delen
Geef de klanttevredenheid een extra stimulans door abonnees de mogelijkheid te bieden om hun persoonlijke media op eenvoudige wijze op elke tv of elk apparaat in het huis op te slaan, te beheren en te delen.

Session Shifting
Bied gebruikers de mogelijkheid om een video op het ene apparaat te starten en met één druk op een knop op een ander apparaat te hervatten.

Whole Home DVR
Lever nieuwe en onderscheidende klantervaringen door gebruikers de mogelijkheid te bieden om inhoud eenmaal op te nemen en deze vervolgens te openen via elke set-top in het huis.


Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner