Oplossingen

Kabelmaatschappijen

Het bekijken van deze inhoud vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.
Download Flash-player

Transformeer uw netwerk in een Medianet

De hedendaagse consument wil persoonlijke, sociale en interactieve ervaringen, waarbij de inhoud overal en altijd op elk apparaat beschikbaar is. Kabelaanbieders reageren met:

  • Meer on-demand keuzes
  • Migratie naar een volledig HD-kanaalselectie
  • Ultrabreedband
  • Internetgebaseerde videotoepassingen

De explosief groeiende behoefte aan bandbreedte resulteert echter in een overbelasting van de netwerkinfrastructuur. Met intelligente netwerken, of medianets, kunt u de enorme schalings-, kapitaal- en gebruikskosten optimaliseren en de getransformeerde consumentervaring bieden die kabelaanbieders nodig hebben.


De oplossingen van Cisco helpen kabelmaatschappijen bij het volgende:

  • De ontwikkeling van hun netwerk naar een medianet
  • Het netwerk-, endpoint- en mediabewust maken van hun infrastructuur
  • Het leveren van een nieuwe generatie IP-gebaseerde services

Cisco Cable Business
Speel in op de opkomende bedrijfsmarkten en lever op een transparante manier bedrijfsservices, via een netwerk dat is ontworpen voor de ondersteuning van geavanceerde services.


Cisco Cable Digital Voice
Genereer nieuwe commerciële kansen en lever een rijke, nieuwe consumentenervaring met geïntegreerde high-speed data, spraak en video.


Cisco Cable DTV Transition
Nu kabelmaatschappijen overstappen naar digitale tv (DTV), kan Cisco u helpen om te profiteren van deze nieuwe mogelijkheden.


Cisco Cable High-Speed Data (HSD)
Met deze oplossingen kunt u servicebundels introduceren waarmee u het klantverlies kunt reduceren en voor een positieve, consistente gebruikservaring kunt zorgen.


Cisco Cable Separable Security
De Cisco Separable Security-oplossingen helpen u om de servicetiers te definiëren en te verhogen terwijl u beveiligde geavanceerde digitale services levert.


Cisco Cable Transport
De Cisco Cable IP Next-Generation Network (IP NGN) voorziet in een volledige, end-to-end transportoplossing om te voldoen aan uw multiservicebehoeften.


Cisco Cable tru2way
Door de samenwerking met CableLabs en anderen stimuleert Cisco via tru2way-oplossingen een open communicatie en samenwerking op het gebied van technologie.


Cisco Cable Video
Voor de Cisco Cable Video-oplossingen worden verschillende technologieën samengevoegd. Deze technologieën stellen u in staat de video-ervaring via een Cisco IP NGN te transformeren.


Cisco Cable ServiceMesh
Dit end-to-end-systeem voorziet op een beveiligde en dynamische manier in subscriber access en waardevolle services via draadloze mesh-netwerken.


Cisco Cable Multi-Service Access
Deze oplossing biedt geïntegreerde toegang om u te helpen bij het leveren van video-, data-, spraak- en multimediaservices.


Cisco HFC Bandwidth Optimization and Enhancement
Deze oplossing integreert producten, services en video-expertise om ervoor te zorgen dat u de loyaliteit van de klant en de maandelijkse omzet kunt verhogen.

Behandelde onderwerpen


Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner