Oplossingen voor middelgrote bedrijven

IT voor middelgrote bedrijven

Ontdek hoe onze betaalbare, zeer goed beveiligde IT-oplossingen uw bedrijf meerwaarde kunnen geven.

Wij helpen u graag

Schaf uw juiste netwerk aan om uw bedrijf te laten groeien

Als u een middelgrote onderneming hebt met 100 tot 1000 werknemers, hebt u betaalbare, goed beveiligde IT-infrastructuur nodig die met uw bedrijf kan meegroeien.

Bij Cisco hebben we een portfolio dat precies op uw segment is afgestemd, met producten en oplossingen die u steeds een voorsprong op de concurrentie geven. Van datacenter tot samenwerking, van mobiliteit tot beveiliging, lokaal of in de cloud: wij bieden hardware- en softwareoplossingen waarmee we al 29 jaar ervaring hebben en toonaangevend zijn. U profiteert van:

  • Een uitgebreide portfolio met oplossingen voor het commercial-segment met flexibele implementatiemogelijkheden en superieure totale eigendomskosten
  • Een wereldwijd netwerk van betrouwbare partners die u helpen met de keuze, implementatie en het beheer van uw IT, zodat u zich op de bedrijfsactiviteiten van uw onderneming kunt richten
  • Een betrouwbaar netwerk waarmee u de beschikking krijgt over een probleemloos migratiepad naar nieuwe technologieŽn en bewezen bescherming van uw investeringen
  • Levenscyclusfinanciering met flexibele upgrade- en migratieopties
Uitdagingen voor bedrijven

Zakelijke uitdagingen

U moet dagelijks strategische beslissingen nemen om de bedrijfsgroei en de productiviteit van uw personeel te stimuleren. Verbeter de efficiŽntie en bespaar kosten. En overtref de toenemende verwachtingen van uw klanten.

Ontdek hoe u succesvol kunt omgaan met deze bedrijfsuitdagingen.
IT-uitdagingen

IT-uitdagingen

Met de juiste IT-infrastructuur kunt u nieuwe, zakelijke toepassingen en oplossingen doorvoeren met een minimale negatieve impact. Implementeer en beheer uw infrastructuur moeiteloos. En verander uw datacenter in een strategisch hulpmiddel dat zichtbaarheid, beheer en real-time controle levert.

Bekijk hoe u IT-uitdagingen het hoofd kunt bieden.
Marktinvloeden

Marktinvloeden

Klanten verwachten meer en willen alles sneller. Om voorop te blijven lopen, moet u bijblijven met de nieuwste trends en vereisten, openbare, private of hybride clouds zoveel mogelijk benutten, uw mobiele BYOD-medewerkers ondersteunen en risico's beperken zonder de naleving uit het oog te verliezen.

Lees hoe u de verwachtingen kunt blijven overtreffen.
Partners

Partners

Onze oplossingen voor het commercial-segment, die door onze partners worden geleverd, kunnen u het concurrentievoordeel geven dat u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien en het wendbaar te houden. Maak gebruik van samenwerkingsoplossingen en stap over op de cloud; vereenvoudig voorzieningen voor mobiliteit en BYOD en zorg voor IT-beveiliging, veerkracht en gemoedsrust door samen te werken met betrouwbare partners.

Een reseller zoeken.

Ons volgen

Uw bedrijfsinnovaties financieren
Delen

Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner