Diegem, 28 maart 2011

Bij het jaarlijkse onderzoek naar de ‘Beste Werkgevers van België’ viel Cisco ook dit jaar opnieuw in de prijzen. Zo sleepte ons bedrijf een speciale prijs voor diversiteit in de wacht. Niet voor het eerst, trouwens: in 2007 kregen we die ook al uitgereikt.

In de categorie van bedrijven met meer dan 500 werknemers haalden we voor het vijfde opeenvolgende jaar de top tien. Waarmee we meteen ook de hoogste score neerzetten onder de ICT-bedrijven in die categorie.

Die puike prestaties zijn de verdienste van al onze medewerkers, die ik hierbij hartelijk wens te bedanken. Zij zijn het die elke dag weer aantonen dat diversiteit bij Cisco geen loos begrip is maar simpelweg in onze genen zit. En zij zijn het ook die onze open, inclusieve bedrijfscultuur enthousiast blijven uitdragen naar de buitenwereld. Alleen al daarom draag ik deze prijs met veel genoegen aan hen op. Waarbij ik er alvast van uitga dat we deze mooie traditie volgend jaar in ere blijven houden.

Pol Vanbiervliet

 

Over Cisco - NASDAQ:CSCO - "Welcome to the Human Network"
Cisco, wereldwijd marktleider in netwerktechnologie die de contacten, communicatie en samenwerking tussen mensen verandert, onderscheidt zich al meer dan 25 jaar door zijn technologische innovatie, zijn commerciële leiderspositie en zijn sociaal engagement. Individuen, ondernemingen en overheden maken gebruik van Cisco's hardware, software en diensten om intelligente netwerken te bouwen op basis van het Internet Protocol (IP). Dankzij de netwerktechnologie van Cisco kunnen overheden en ondernemingen hun productie- en concurrentiekracht versterken en de tevredenheid van burgers en klanten verhogen.
Cisco werd opgericht in 1984, heeft wereldwijd meer dan 63.000 werknemers in dienst en sloot het voorbije boekjaar af met een totale omzet van 36,1 miljard dollar. In België en Luxemburg telt Cisco meer dan 900 werknemers. Lokale referenties zijn onder meer Accent Jobs For People, Accenture, Arinso, Auxifina, AZ Sint-Lucas, BASF, Belgacom, Brico International, Coca-Cola, Delhaize, De Post, Dexia, Eli Lilly, FEDICT, de Federale Overheidsdienst Financiën, de Federale Overheidsdienst Personeel & Organisatie, Fortis, InBev, Interkabel, Kunstencentrum Vooruit, Luxemburg Stad, de Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB), Mercator Bank & Verzekeringen, het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, de Nationale Delcrederedienst, NAVO, Novo Nordisk, Proximus, Rainbow ICT Services, Riga Natie, SAS Institute, SD WORX, Solvay, SWIFT, Thermote & Vanhalst, Toyota Motor Marketing Europe (TMME), TUI Belgium Distribution, UCB, UZ Gent, UZ Leuven, Volvo, VRT en Zenitel.
Meer info op http://www.cisco.be en http://cisco.com

Cisco Belgium
Pascale Jacobs, marcom manager
De Kleetlaan 6A, B-1831 Diegem
T: +32 (0)2 778 4662
F: +32 (0)2 778 4300
E: New Emailpjacobs@cisco.com

 

Contact voor journalisten:
Quadrant Communications
James De Paepe
Marie Popelinkaai 3 bus 1, B-9050 Gent
T: +32 (0)9 210 53 66
M: +32 (0)477 54 43 88
E: New Emailjames@quadrantcommunications.be