Diegem, 13 oktober 2010

Cisco heeft een nieuwe netwerkdienst aangekondigd die een optimale gebruikerservaring garandeert voor elke toepassing, om het even wanneer en op welk toestel je ze gebruikt. De nieuwe dienst, Cisco Application Velocity, is van essentieel belang voor organisaties die een 'cloud'-infrastructuur willen uitbouwen, een virtuele desktopomgeving creëren of hun bekabelde en draadloze netwerken integreren. ICT-afdelingen kunnen hun dienstverlening hiermee beter afstemmen op de kwaliteitseisen van hun organisatie en ze zelfs overtreffen.

"Het aantal intelligente mobiele toestellen kent een ware explosie. Ondernemingen moeten de toepassingen die erop draaien op diverse plaatsen kunnen aanbieden. Daarom moeten ze hun datacenters, netwerken en toestellen integreren in één systeem dat multimedia van hoge kwaliteit kan afleveren zonder daarbij aan prestaties in te boeten. En dat is precies de rol die Application Velocity vervult", aldus Frank De Reymaeker, systems engineer manager bij Cisco België en Luxemburg.

De nieuwe Application Velocity Network Service draait op Cisco's Integrated Services Routers (ISR). Ze is een belangrijk element van Cisco's architectuur voor Borderless Networks. Die moet onbegrensd netwerkgebruik mogelijk maken zonder dat de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties in het gedrang komen. In Cisco's aanbod voor Borderless Networks zit onder meer technologie voor routing, switching, beveiliging en draadloze netwerken. Informatie over de recente uitbreiding en vernieuwing van dit aanbod vindt u hier.

Meer details en links naar bijkomende informatie over Cisco Application Velocity vindt u in het originele Engelstalige persbericht dat u hier kunt raadplegen.

Een hogeresolutiefoto van Frank De Reymaeker kunt u hier downloaden of aanvragen via james@quadrantcommunications.be, indien u dat verkiest.

Over Cisco - NASDAQ:CSCO - "Welcome to the Human Network"
Cisco, wereldwijd marktleider in netwerktechnologie die de contacten, communicatie en samenwerking tussen mensen verandert, onderscheidt zich al meer dan 25 jaar door zijn technologische innovatie, zijn commerciële leiderspositie en zijn sociaal engagement. Individuen, ondernemingen en overheden maken gebruik van Cisco's hardware, software en diensten om intelligente netwerken te bouwen op basis van het Internet Protocol (IP). Dankzij de netwerktechnologie van Cisco kunnen overheden en ondernemingen hun productie- en concurrentiekracht versterken en de tevredenheid van burgers en klanten verhogen.
Cisco werd opgericht in 1984, heeft wereldwijd meer dan 63.000 werknemers in dienst en sloot het voorbije boekjaar af met een totale omzet van 36,1 miljard dollar. In België en Luxemburg telt Cisco meer dan 900 werknemers. Lokale referenties zijn onder meer Accent Jobs For People, Accenture, Arinso, Auxifina, AZ Sint-Lucas, BASF, Belgacom, Brico International, Coca-Cola, Delhaize, De Post, Dexia, Eli Lilly, FEDICT, de Federale Overheidsdienst Financiën, de Federale Overheidsdienst Personeel & Organisatie, Fortis, InBev, Interkabel, Kunstencentrum Vooruit, Luxemburg Stad, de Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB), Mercator Bank & Verzekeringen, het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, de Nationale Delcrederedienst, NAVO, Novo Nordisk, Proximus, Rainbow ICT Services, Riga Natie, SAS Institute, SD WORX, Solvay, SWIFT, Thermote & Vanhalst, Toyota Motor Marketing Europe (TMME), TUI Belgium Distribution, UCB, UZ Gent, UZ Leuven, Volvo, VRT en Zenitel.
Meer info op http://www.cisco.be en http://cisco.com

Cisco Belgium
Pascale Jacobs, marcom manager
De Kleetlaan 6A, B-1831 Diegem
T: +32 (0)2 778 4662
F: +32 (0)2 778 4300
E: New Emailpjacobs@cisco.com

Contact voor journalisten:
Quadrant Communications
James De Paepe
Marie Popelinkaai 3 bus 1, B-9050 Gent
T: +32 (0)9 210 53 66
M: +32 (0)477 54 43 88
E: New Emailjames@quadrantcommunications.be