Enterprise Network Security

Geef cybercriminelen geen kans

Ontdek hoe u uw netwerk kunt veranderen in een handhaver van beveiligingsbeleid.

Geef cybercriminelen geen kans

Uw netwerk is de sleutel tot het beveiligen van uw organisatie. De switches, routers en draadloze oplossingen van Cisco die u implementeert, kunnen uw beveiligingssystemen aanvullen en ervoor zorgen dat u uw klanten en gegevens beter kunt beveiligen.

Het is tegenwoordig essentieel dat organisaties zich beveiligen tegen potentiële aanvallen.

Het aanvalsgebied wordt groter. De technologietrends van tegenwoordig zoals mobiliteit, de cloud en het Internet of Things zorgen ervoor dat er veel meer infiltratiepunten in uw netwerk aanwezig zijn. Aanvallers worden bovendien slimmer. Vaak maken ze deel uit van internationale cybercriminele organisaties en mogelijk hebben ze een betere kennis van uw netwerk (en uw beveiliging) dan uzelf.

Daarom is detectie en herstel van inbreuken complex en kan het bijzonder tijdrovend zijn. Op een wereldwijd end-to-end-netwerk kan de implementatie van een oplossing in elke vestiging en campus weken duren. Maanden zelfs. Tijd die u niet hebt.

Bescherming via het netwerk

Wat moet u doen om uzelf te beschermen? Gebruik alle beveiligingsmaatregelen die u hebt, zoals geavanceerde malwarebeveiliging en firewalls. Zet vervolgens een van de krachtigste tools in die u hebt: het netwerk zelf. Dat zijn Catalyst-switches, Integrated Services Routers (ISR's) en Aggregation Services Routers (ASRs) en draadloze producten van Cisco. Deze netwerkoplossingen kunnen u samen met de Cisco Application Centric Infrastructure beschermen in het hele aanvalsspectrum, voor, tijdens en na een aanval.

Hoe? Op drie belangrijke manieren: als sensor, als handhaver en als versneller van risicobeperking.

Als sensor geeft uw netwerk u diepgaand en breed inzicht in onbekende apparaten, ongewone verkeerspatronen en onverwacht gedrag, dankzij Cisco IOS NetFlow. Uw netwerk kan nu proactief het ongedetecteerde detecteren.

Als handhaver kan uw netwerk een aanval beperken dankzij Cisco TrustSec, door segmentatie en toegangsbeheer voor gebruikers in te zetten. Zelfs als hackers binnendringen, is de toegang beperkt tot slechts één segment van het netwerk.

Als versneller van risicobeperking kan uw netwerk inbreuken sneller herstellen via automatisering met de Cisco Application Policy Infrastructure Controller Enterprise Module (APIC). In plaats van bedreigingen te beperken en netwerkherstel uit te voeren op al uw apparaten een voor een gedurende weken of maanden, kunt u dit nu in bijna real-time voor uw hele onderneming uitvoeren.

Dat is de kracht van de Cisco Application Centric Infrastructure. Zo kunt u uw onderneming beschermen: door de krachten van geavanceerde malwarebeveiliging en firewalls van Cisco te bundelen met de mogelijkheden van uw Cisco-netwerk als sensor, handhaver en versneller van risicobeperking.

Verdubbel uw beveiliging en ga beveiligingsbedreigingen direct te lijf met behulp van Cisco-bedrijfsnetwerkbeveiliging.

Vijf manieren om uw netwerk te beschermen

Met deze vijf handelingen profiteert u optimaal van de investering in uw Cisco-netwerk om uw gegevens, klanten en reputatie te beschermen:

 • Gebruik Flexible NetFlow om uw basisniveau voor normaal verkeer vast te stellen en proactief verdacht gedrag te identificeren.
 • Implementeer Cisco TrustSec om uw netwerk te segmenteren zodat u aanvallen kunt beperken met contextuele, op rollen gebaseerde topologie en toegangsonafhankelijk beheer.
 • Versleutel koppelingen met MACsec en gebruik Cisco Catalyst Integrated Security Feature (CISF) om uw gegevens te beschermen.
 • Implementeer Cisco Intelligent WAN om vestigingen te beveiligen met behulp van directe internettoegang.
 • Implementeer Cisco APIC Enterprise Module om beveiligingsconfiguratie en de beperking van bedreigingen te versnellen.

Gebruik Cisco Services om een optimale beveiligingsoplossing voor uw onderneming te beoordelen, ontwerpen en implementeren.

Casestudy's

Online evenementen

 • Reinventing Network Security

  Maak van uw netwerk een sensor, een handhaver en een versneller van risicobeperking.

Video

 • Netwerkresources blijven beschermd
  Uw netwerk kan een krachtige bondgenoot zijn. De experts van TechWiseTV laten zien hoe.
 • Het netwerk als sensor inzetten (3:03 min) Video
  Maak van het netwerk een sensor, handhaver en versneller van risicobeperking.

Meld u aan voor toegang tot tools en hulpbronnen die speciaal zijn ontwikkeld voor partners.