Samenwerking

Niet alles heeft een touchscreen

Bekijk onze nieuwe collaboration-tools en ervaar hoe alles eenvoudiger wordt met een touchscreen. (0 min. 34 sec.)

Niet alles heeft een touchscreen

Door samen te werken kunnen mensen buitengewone dingen voor elkaar krijgen. Stimuleer samenwerking met technologie die mensen betrokken houdt en ervoor zorgt dat ze innovatief blijven, waar ze ook zijn, op elk apparaat.

1396953718427

Video

Video plaatst mensen in het centrum van de samenwerkingsbeleving. Video stelt mensen in staat om op nieuwe manieren met elkaar samen te werken om een bedrijf te transformeren, sneller te innoveren en om meer met minder te doen. Dit is interactie van de volgende generatie, waarmee iedereen overal face-to-face en effectiever kan samenwerken.

1415775886864

Collaboration-oplossingen voor cloud en hybrid cloud

Optimaliseer de waarde van uw bestaande investeringen in collaboration. Met de open en compatibele oplossingen van Cisco kunt u profiteren van nieuwe cloudservices en deze via de cloud verbinden met uw bestaande infrastructuur. We bieden een breed scala aan oplossingen, van de Cisco Cloud en private cloud-oplossingen tot Cisco Powered-cloudservices van gecertificeerde partners.

1417682119147

Collaboration-oplossingen voor middelgrote bedrijven

Voor groeiende bedrijven met beperkte resources kan de implementatie van effectieve collaboration complex zijn. Vereenvoudig dit met onze collaboration-oplossingen, op maat gemaakt en betaalbaar. Verbeter de betrokkenheid van werknemers en de klanttevredenheid, verlaag de kosten en bevorder innovatie en groei.

1417682418442

Mobiele collaboration

Collaboration vereist de betrokkenheid van vele mensen, waar ze zich ook bevinden. Werk ononderbroken samen op meerdere platforms en verschillende apparaten via instant messaging, schermdeling, web- en videoconferencing en gedeelde workspaces, op locatie of in de cloud.

Blijf verbonden, blijf op de hoogte.

Vul uw profiel in en vertel ons uw voorkeuren.

Nu bijwerken

Zakelijke vereisten

Onderzoek de toepassing van collaboration-technologie om uw zakelijke doelstellingen te realiseren.

Rapporten en casestudy's

Lees wat experts en klanten zeggen over de voordelen van collaboration-technologie.

Trends in de branche

Volg ons