Waarom financiering?

Financiering biedt belangrijke zakelijke voordelen voor bedrijven ongeacht hun grootte. Hier vindt u tien goede redenen waarom u een flexibele financieringsoplossing van Cisco Capital zou moeten overwegen

Waarom financieren via Cisco Capital?

Besluiten hoe u in technologie investeert, is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Cisco Capital kan u hierbij helpen.

Wij leveren financieringsoplossingen bedoeld ter ondersteuning van de zakelijke doelstellingen en technologische behoeften van onze klanten, voor nu en voor de toekomst. Onze betaalbare en concurrerende totaaloplossingen voor technologiefinanciering bieden u de volgende ondersteuning:

  • Haal het beste uit de innovatieve oplossingen van Cisco en optimaliseer de lifecycles van uw technologieproducten. Vermijd verouderde technologie dankzij flexibele upgrade- en migratie-opties en profiteer van een eenvoudige manier voor het afvoeren of recyclen van apparatuur.
  • Creëer concurrentievoordeel door nu al in de nieuwste technologie te investeren.
  • Verspreid uw totale kosten over de tijd met één totaaloplossing die zowel technologie, installatie als onderhoudskosten omvat en voorkom enorme contante investeringen.
  • Verlaag uw OpEx en beperk uw CapEx.
  • Bescherm uw huidige kapitaal- en kasstroom, met voorspelbare betalingsschema's die de druk op uw begroting verlichten.

Download de PDFPDF en ontdek hoe Cisco Capital u kan helpen uw technologische en financiële doelstellingen te bereiken.

Cisco Capital: financiering van bedrijfsinnovatie

Pénzügyi megoldások

Programok és ajánlatok Előnyök
Több futamidős finanszírozásEmail A befizetések a használatnak megfelelően alakulnak, rugalmas finanszírozást biztosítva a technológiai fejlesztés állandó és változó költségeire vonatkozóan.
Vblock finanszírozásEmail A virtuális számítási környezet (Virtual Computing Environment - VCE) teljes körű finanszírozását biztosító konvergens infrastrukturális megoldás. Egyetlen lízing keretében hozzájuthat ehhez a több vendort tartalmazó Vblock platformhoz, és rugalmas pénzügyi struktúrát használhat a megfelelő megoldás megvalósításához.
Hat hónapos halasztott fizetési programEmail A szervezet számára már ma szükséges technológia beszerzéséhez végre nem kell megvárnia, hogy újabb források álljanak rendelkezésre. Lehetősége van akár hat hónapig elhalasztani a kezdőbefizetést, ezzel áthidalva a kiadási korlátozásokat.

Az ajánlat csak bizonyos feltételek mellett érvényes. Az igénybevétel hitelengedélyhez kötött. A Cisco Capital fenntartja a jogot arra, hogy ezen ajánlatokat bármikor visszavonhassa.
*Valamennyi Cisco termék és megoldás: hardver (70%), szoftverszolgáltatások és harmadik fél berendezései

Pénzügyi megoldások Előnyök
Six month payment deferral PDF Finanszírozási megoldás hathónapos halasztott fizetéssel a Cisco Capital-től
Operatív lízing, más néven Forgalmi érték alapú (Fair Market Value – FMV) bérletEmail Csak az eszközök használatáért kell fizetni, nem a tulajdonjogért. A futamidő végén egyszerűen visszaadhatja az eszközt, vagy forgalmi értékén megvásárolhatja tőlünk. A pénzügyi jelentéstételi célból segít elérni a kívánt kezelési módot.
Pénzügyi lízing, más néven Full Pay-Out leaseEmail Ideális megoldás azon ügyfeleknek, akik a bérleti időszak végén meg kívánják tartani az eszközt. A fizetési kötelezettségek időben elnyújtva jelentkeznek, az eszköz a bérleti időszak végére az Ön tulajdonába kerül
KölcsönEmail Ezzel a lehetőséggel vásárláskor az ügyfelek tulajdonában marad az eszköz, és a napi üzletvitelre is felszabadulnak pénzeszközeik. A befizetések a rendszerbeállítás és a gazdasági előnyök szerint strukturálhatók.

Kapcsolat
Beszéljünk róla!

Vegye fel velünk a kapcsolatotEmail még ma, hogy megbeszélhessük pénzügyi igényeit, és hogy miként egyeztethető össze a technológiai beruházás a vállalat üzleti érdekeivel.