Waarom financiering? - Cisco Systems

Hierarchical Navigation

Het aanschaffen van de juiste technologie voor uw bedrijf is nu een stuk gemakkelijker. Dankzij 0%-financiering voor Cisco-technologie via geselecteerde financieringspartners is een grote betaling vooraf niet nodig. Door de gespreide betaling over 36 maanden hebt u de ruimte om geld te investeren in uw core business prioriteiten. Zo easy is het.

Waarom financieren via Cisco Capital?

Besluiten hoe u in technologie investeert, is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Cisco Capital kan u hierbij helpen.

Wij leveren financieringsoplossingen bedoeld ter ondersteuning van de zakelijke doelstellingen en technologische behoeften van onze klanten, voor nu en voor de toekomst. Onze betaalbare en concurrerende totaaloplossingen voor technologiefinanciering bieden u de volgende ondersteuning:

  • Haal het beste uit de innovatieve oplossingen van Cisco en optimaliseer de lifecycles van uw technologieproducten. Vermijd verouderde technologie dankzij flexibele upgrade- en migratie-opties en profiteer van een eenvoudige manier voor het afvoeren of recyclen van apparatuur.
  • Creëer concurrentievoordeel door nu al in de nieuwste technologie te investeren.
  • Verspreid uw totale kosten over de tijd met één totaaloplossing die zowel technologie, installatie als onderhoudskosten omvat en voorkom enorme contante investeringen.
  • Verlaag uw OpEx en beperk uw CapEx.
  • Bescherm uw huidige kapitaal- en kasstroom, met voorspelbare betalingsschema's die de druk op uw begroting verlichten.

Download de PDFPDF en ontdek hoe Cisco Capital u kan helpen uw technologische en financiële doelstellingen te bereiken.

Cisco Capital: financiering van bedrijfsinnovatie

 

Financiële oplossingen

Programma's en aanbiedingen Voordelen voor u
easylease 0% financingPDF Het aanschaffen van de juiste technologie voor uw bedrijf is nu een stuk gemakkelijker. Dankzij 0%-financiering voor Cisco-technologie via geselecteerde financieringspartners is een grote betaling vooraf niet nodig. Door de gespreide betaling over 36 maanden hebt u de ruimte om geld te investeren in uw core business prioriteiten. Zo easy is het.
Financiering in meerdere termijnenEmail Stem uw betalingen af op uw gebruik, met flexibele financiering voor de vaste en variabele kosten van uw technologiegebruik.
Vblock-financieringEmail Financier uw end-to-end Virtual Computing Environment (VCE) geïntegreerde infrastructuuroplossing. U kunt u dit Vblock-platform voor meerdere leveranciers aanschaffen via één enkele financiering. U profiteert van een flexibele financieringsstructuur voor implementatie van de juiste oplossing.
Flexibele financiering voor de publieke sectorEmail

Wacht niet tot uw volgende financieringsronde en maak een keuze uit onze flexibele opties:

  • Budgetoptimalisator: betaal nu wat uw budget toelaat en betaal de rest in termijnen
  • Uitgestelde betaling: schaf nu technologie aan en stel de betaling zes maanden uit

Financiële oplossingen Voordelen voor u
Operationele lease, ook wel FMV-lease (Fair Market Value) genoemdEmail

Betaal voor het gebruik van de apparatuur, niet voor het bezit ervan. Aan het einde van de periode retourneert u de apparatuur aan ons of schaft u deze naar keus aan tegen de reële marktwaarde. Help het gewenste niveau te bereiken voor financiële rapportagedoeleinden

Financiële lease, ook wel Full Pay-Out-lease genoemd Email

Ideaal voor klanten die de apparatuur aan het einde van de leasetermijn willen behouden. U betaalt gefaseerd en krijgt de apparatuur aan het einde van de termijn in eigendom

LeningEmail

Met deze optie worden klanten op het moment van aankoop de eigenaar van de technologie, terwijl ze budget vrijhouden voor de dagelijkse activiteiten. Het betalingsschema kan worden aangepast aan de implementatie en de economische voordelen.

Er gelden bepaalde voorwaarden. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring. Cisco Capital behoudt het recht om deze financieringsmogelijkheden te allen tijden te beëindigen.
*Alle producten en oplossingen van Cisco (inclusief hardware, software, services en apparatuur van derden). Het Cisco aandeel is tenminste 70%.

Bespreek het met ons

Neem vandaag nog contact met ons opEmail om uw financieringsbehoeften te bespreken. Ontdek hoe u uw investeringen in technologie aan uw zakelijke behoeften kunt aanpassen.