Guest

Целата ваша работа се наоѓа во Cisco Spark

Дознајте повеќе

Запознајте го Cisco Spark

Работете било каде, во било кое време, со Cisco Spark: едноставна, безбедна и комплетна платформа за соработка.

Една платформа. Сета Ваша комуникација

Соберете ги Вашите тимови на едно место каде луѓето и нивната работа лесно можат да се поврзат. Комуницирајте онаму каде е и вашата работа.

Преглед на решенијата на Spark
1481878887787

Едно искуство, една понуда

Испраќање пораки

Испраќање пораки

1:1 и групни пораки до целиот тим

Средби

Средби

Аудио, видео и web

Повици

Повици

Говорни и видео повикувања

Cisco Spark. Комплетно безбеден.

Во Cisco Spark, вашите содржини се безбедни.
Сѐ што испраќате е заштитено, така што до содржините можат да пристапат само оние кои треба

Безбеден, Едноставен, Комплетен

Вашата безбедност е наша мисија

Нашето огромно искуство во обезбедувањето на најголемите мрежи во светот, во комбинација со комуникациските платформи и искуството со cloud, ја гарантира безбедноста и доверливоста на Cisco Spark

Сметајте на Cisco

Во Cisco, безбедноста е во нашата ДНК. Знаеме дека Вашите податоци се Вашиот бизнис. Затоа Cisco Spark ја користи најдобрата енкрипција во индустријата, за да сме сигурни дека Вашите податоци секогаш ќе бидат доверливи, достапни и безбедни.

Преземете Security Whitepaper
1481879305352

 

Едно единствено решение за Вашиот бизнис

Нашите најдобри алатки за соработка, покриени со една целокупна услуга ви нудат одлично искуство без разлика каде сте и на каков уред работите. Испраќајте пораки, состанувајте се и јавувајте се на било кого, било каде и во било кое време. А бидејќи нашата услуга се наоѓа во нашиот cloud, таа е секогаш ажурирана.

1482330074580

Видео конференција било каде. Споделување на било какви содржини.

Сѐ функционира заедно.

Кликнете и имате видео состанок. Прикачете се од Вашиот телефон или компјутер. Или сретнете се во живо со Вашиот тим користејќи го Cisco Spark Room System-от во Вашата конференциска сала.

1481879455920

Вашиот деловен телефонски систем

Ги добивате типичните карактеристики кои ги очекувате кај деловен телефонски систем и многу повеќе*. Инсталирајте Cisco IP телефон од сериите 7800 или 8800 било каде — во Вашето седиште, во Ваша експозитура, па дури и во Вашата канцеларија дома. Cisco Spark ги интегрира сите.

1481879496676

Се чувствувате како да сте во иста просторија.

Со едноставно приклучување на Cisco Spark Room System-от добивате видео конференциска врска во Вашата конференциска сала. Влезете во било која просторија со Вашата Cisco Spark апликација, и Вашиот состанок е подготвен

Darling

Cisco Spark Board: Алатка 3-во-1 за работа во тимови за Вашите конференциски сали

Сisco Spark™ Board, како ниедна друга, е алатка за тимска соработка која комбинира wireless презентации, дигитална табла и видео конференции.

Дознајте повеќе

Работењето во тим мора да е едноставно

Овозможен главно од Cisco cloud, секој елемент во комуникацијата нуди едноставно и интуитивно искуство за корисникот или администраторот. Лесно се користи и лесно се менаџира. Бидејќи понудата ја добивате со едноставна претплата, можете лесно да ја дополните со нови услуги.

1481879646561

Направете го закажувањето на состаноци многу лесно.

Интегрирајте ги Cisco Spark Hybrid услугите со Microsoft Active Directory и Exchange за едноставно да го најдете Вашиот тим и да закажете online состаноци. Нема повеќе испраќање и примање на URL за состаноци, сѐ е направено за Вас.

1481879689410

Никогаш повеќе нема да пропуштите повик. Службениот телефон е во Вашиот џеб.

Добивате повици било каде. Јавете се преку Вашата Cisco Spark апликација или Вашиот Cisco IP телефон. Вашите соговорници нема да знаат дека не сте во канцеларија. Телефонските повици и контакти се синхронизирани на сите Ваши уреди.

1481879720049

Следната генерација на испраќање пораки.

Следете ги Вашите проекти - пораките и обавестувањата од други апликации се појавуваат на едно место. Лесно пребарувајте ги пораките, документите и контактите. Поедноставената контрола и комплетната (end-to-end) енкрипција ја чуваат Вашата работа безбедна и сигурна.

Ресурси

1481879802529

Побрзо стигнете до бизнис овозможен од мобилната технологија

Открите како Apple и Cisco соработуваат за да овозможат одлично искуство на мобилен уред преку апликации, повици и соработка на iPhone и iPad

1481879840928

Тимска работа во дигиталната ера

Откријте кои бизнис фактори влијаат на одлуките да се инвестира во collaboration решенија

1481879968275

Cisco Spark студии на случаи

Откријте како компаниите го користат Cisco Spark за подобра продуктивност, иновација и тимска работа.

Денес, разговарајте со нас за Cisco Spark

Дознајте повеќе за нашите опции за проба и демонстрација на решението и разговарајте со нас за понудата која најдобро одговара на Вашите потреби.

Контактирајте не

1482307937417