Future of Collaboration: Forrester

Bedrifter ruller ut i en økende grad samhandlingsløsninger i et variert utvalg av konsumeringsmodeller som inkluderer skybaserte, hybrid og interne løsninger. For å finne ut mer om dette, les denne Forrester Consulting Thought Leadership Paper.Send inn

Få Forrester-rapporten

5 viktige elementer for den digitale arbeidsplassen

Arbeidsplasser blir digitale. En effektiv digital arbeidsplass, enten det er et programvareutviklingskontor, en detaljist eller et produksjonsanlegg, øker produktiviteten og gjør det lettere for de ansatte å få jobben gjort raskt og med større nøyaktighet. Vis 5 måter hvordan.

Utforsk nå

Eksepsjonelt samarbeid: Hvordan-veiledning

I samarbeidsområder er det naturlig å dele ideer, noe som fører til innovasjon og vekst. Men hvordan utformer du en arbeidsplass som gir en svært samarbeidsvennlig atmosfære og som omfatter det folk vil ha? Bruk denne hvordan-veiledningen til å tenke på arbeidsplassen på nytt og oppnå bedre forretningsresultater.

Oppdag hvordan

Se for deg samarbeid på en ny måte med Cisco Spark

For å holde fokus, trenger team et sted å samarbeide. Nå finnes det en ny type virtuelt møterom som gjør at mennesker og ideer enkelt og kjapt kobles sammen. Det hjelper de ansatte til å jobbe målrettet og å samarbeide.